tromaktiko: Εκτελέστηκε 43χρονος κρατούμενος στο Τέξας

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Εκτελέστηκε 43χρονος κρατούμενος στο Τέξας



Με θανατηφόρα ένεση...
εκτελέστηκε στην ειδική αίθουσα της πολιτείας του Τέξας στο Χάντσβιλ ο 43χρονος κρατούμενος Τέρι Έντουαρντς, ο οποίος το 2002 είχε δολοφονήσει μέσα σε fast food δύο εργαζόμενους.

Το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα για την απόδοση χάρης, καθώς οι συνήγοροι του είχαν υποστηρίξει ότι δεν ήταν αυτός που είχε πυροβολήσει αποδίδοντας την καταδίκη του στη δικαστική διαδικασία. Αυτή ήταν η 540η εκτέλεση που γίνεται στο Τέξας.

Λίγο πριν το θάνατό του ο Έντουαρντς είπε: «Τα βρήκα με το Θεό. Ελπίζω να τα βρείτε και εσείς μετά από αυτό που κάνατε».

Το 2002 ο Έντουαρντς απολύθηκε από τη δουλειά του καθώς είχε θεωρηθεί ύποπτος για κλοπή χρημάτων. Λίγες μέρες αργότερα ο άνδρας επέστρεψε στο ταχυφαγείο μαζί με τον ξάδερφό του, λήστεψε το κατάστημα και στη συνέχεια πυροβόλησε τους δύο υπαλλήλους, τον 26χρονο Mickell Goodwin και τον 34χρονο ιδιοκτήτη Tommy Walker. Σύμφωνα με μία μάρτυρα ο δολοφόνος μετά το έγκλημα πέταξε το όπλο του μέσα σε έναν κάδο απορριμμάτων. Λίγες μέρες αργότερα συνελήφθη και καταδικάστηκε το 2003.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!