tromaktiko: ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ: Καραμπινάτη υπόθεση απάτης – 80.000 ευρώ λείπουν από τα ταμεία του Δήμου

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ: Καραμπινάτη υπόθεση απάτης – 80.000 ευρώ λείπουν από τα ταμεία του Δήμου



Γράφει ο Νότιος...
Το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο φαίνεται να πλήττει μεγάλο Δήμο των Νοτίων Προαστίων, συμφώνα... με καλά πληροφορημένες πηγές του anatropionline.gr,,αφού αυτήν τη φορά το φως της δημοσιόυητας βλέπει μια ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ υπόθεση υπεξαίρεσης δημοσίου χρήματος.

Τα χρήματα, εδώ και κάποια χρόνια, λείπουν (!!!) από το ταμείο Νομικού Προσώπου του Δήμου, στο οποίο ήταν διαχειριστής-Πρόεδρος αιρετή, πρόσωπο που τώρα συνεχίζει να κατέχει θεσμική θέση στα έδρανα της Αντιπολίτευσης.

Τα λεφτά έχουν ξοδευτεί, χωρίς να έχουν προσκομιστεί στην υπηρεσία τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία επίσημη αντίδραση από κάποιον υπεύθυνο.

Η προκλητική αυτή υπόθεση διασπάθισης όμως, φαίνεται πως ποσώς ενδιαφέρει τη σημερινή διοίκηση, η οποία αντί να επισπεύσει τις διαδικασίες ούτως ώστε να διελευκανθεί αυτή η περίεργη υπόθεση, και αν τελικά προκύψουν ευθύνες να παραπέμψει τη Δημοτική Συμβούλο στην Ελληνική Διακαιοσύνη, φαίνεται να κολισιεργεί μάλλον… εσκεμμένα.

Κλείνοντας να πούμε, πως στον συγκεκριμένο (Αμαρτωλό;) Δήμο, υπάρχει κι άλλη καραμπινάτη υπεξαίρεση από πρώην Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου, ο οποίος είχει διατελέσει ,επίσης, Αντιδήμαρχος, που ξέχασε κι αυτός… να προσκομίσει τα παραστατικά-δικαιολογητικά.

Αναμένονται πάντως συγκλονιστικές εξελίξεις που θα συμπαρασύρουν πολλούς και σίγουρα θα προκαλέσουν την παρέμβαση του Εισαγγελέα Διαφθοράς.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!