tromaktiko: Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται: «Με κυνηγάνε όλα τα πιτσιρίκια…Δεν μπορείς να φανταστείς τι ξύλο τρώω»

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται: «Με κυνηγάνε όλα τα πιτσιρίκια…Δεν μπορείς να φανταστείς τι ξύλο τρώω»



Σε μία μοναδική αποκάλυψη προχώρησε αγαπημένος ηθοποιός στην τελευταία του συνέντευξη. Συγκεκριμένα μιλώντας για την φετινή του θεατρική σεζόν εξομολογήθηκε...

«Καθημερινά κάνω και παιδικές παραστάσεις στο «Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού», με το έργο «Ο Εμίλ και οι ντετέκτιβ», σε σκηνοθεσία του Λευτέρη Γιοβανίδη και απόδοση της Μιμής Ντενίση. Πηγαίνει πολύ καλά, αρέσει πολύ στα παιδιά. Δεν το αντιμετωπίζω σαν παιδικό θέατρο, είναι κλασική παιδική λογοτεχνία. Είναι η δεύτερη φορά που παίζω ρόλο κακού, στα παιδικά πάντα κάνω τον κακό, δεν ξέρω γιατί, αλλά… αγαπημένος κακός. Με κυνηγάνε όλα τα πιτσιρίκια στην παράσταση».
Κι όμως πρόκειται για τον Αντώνη Λουδάρο! Ο αγαπημένος και ταλαντούχος ηθοποιός ανέφερε για όσα ζει από τους μικρούς θεατές.

«Δεν μπορείς να φανταστείς τι ξύλο τρώω. Πριν από λίγες ημέρες νόμισα ότι θα μου σκίσουν τα ρούχα, τρόμαξα», αποκάλυψε χαρακτηριστικα και συνέχισε: «Σε ρόλο σκηνοθέτη με συναντάτε στον Πολυχώρο «Αθήναις», στο έργο «Ρόζα Εσκενάζυ», η βασίλισσα του ρεμπέτικου, μια μεγάλη περιπέτεια που κράτησε 9 μήνες μέχρι να βγει στη σκηνή». «Πολλές πρόβες με τη Νεφέλη Ορφανού και πολλή δουλειά με όλους τους συντελεστές», είπε ο ηθοποιός μεταξύ άλλων στο περιοδικό Λοιπόν.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!