tromaktiko: Αντίπαρος: Έχασε τον σκύλο του & τον βρήκε νεκρό πυροβολημένο με καραμπίνα

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Αντίπαρος: Έχασε τον σκύλο του & τον βρήκε νεκρό πυροβολημένο με καραμπίνα



Στην παραλία του Θεολόγου στην Αντίπαρο κοντά στην κατασκήνωση εντοπίστηκε τελικά το απόγευμα της 25ης Ιανουαρίου μετά από μέρες...
αναζήτησης το πτώμα τους σκύλου που βλέπετε στη φωτογραφία. Το σκυλί ήταν νεκρό πυροβολημένο στον θώρακα με καραμπίνα και δίπλα του βρέθηκαν δύο φυσίγγια όπως επισημαίνει σε ανακοίνωση του το Λιμενικό, που πήγε επί τόπου.

Σύμφωνα με τον κηδεμόνα του ζώου Κώστα Χατζηνικολάου, που μίλησε στο www.zoosos.gr, το σκυλί βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το σπίτι του, καθώς το αναζητούσαν από το βράδυ της 7ης Ιανουαρίου.

Όπως μας εξήγησε το ζώο το γνώριζαν όλοι στο νησί και ζούσε μαζί τους μέσα στο σπίτι. Έβγαινε έξω μόνο για να κάνει βόλτες μαζί τους ή για την ανάγκη του. Το βράδυ που εξαφανίστηκε ο καιρός είναι πολύ κακός. Ο σκύλος βγήκε έξω για να ουρήσει καθώς τόσο ο ίδιος εξαιτίας της γαστρεντερίδας από την οποία έπασχε όσο και η σύζυγος τους δεν μπόρουσαν να τον συνοδεύσουν.

Και από τότε δεν ξαναγύρισε. Ο κηδεμόνας του ζώου καλεί οποίον γνωρίζει οτιδήποτε για το έγκλημα να επικοινωνήσει μαζί του καθώς υποψίες για τον δράστη έχει αλλά όχι αποδείξεις... Άλλωστε η Αντίπαρος είναι μια σταλιά τόπος και ειδικά οι μόνιμοι κάτοικοι γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!