tromaktiko: Πρώην φοιτητής φαν του Νίκου Καρανίκα

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Πρώην φοιτητής φαν του Νίκου Καρανίκα



Κι εκεί που κριτικάρουμε συνήθως αρνητικά τον σύμβουλο του πρωθυπουργού Νίκο Καρανίκα (φωτό), να που εμφανίστηκε χθες στη...
Βουλή ένας πρώην φοιτητής του, δίνοντας στοιχεία που δεν ξέραμε για εκείνον. Ο Νίκος Καρανίκας, δηλαδή, υπήρξε καθηγητής στα ΤΕΙ Τουριστικών Επιχειρήσεων στη Λάρισα, κάτι που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό.

«...Ηταν ένας από τους καλύτερους καθηγητές. Ολοι οι φοιτητές του βρίσκονται σήμερα σε αντίστοιχες θέσεις τουριστικού ενδιαφέροντος στη Θεσσαλονίκη. Βγαίνει μια βόλτα και δεν τον αφήνουν να πληρώσει πουθενά, καθώς δουλεύουν παντού αυτά τα παιδιά» λέει στη στήλη ο πρώην σπουδαστής στο ΤΕΙ που, όταν τον συναντήσαμε, πήγαινε επίσκεψη στο γραφείο του φίλου του Νίκου Καρανίκα στο Κοινοβούλιο.

Ο παρεξηγημένος σύμβουλος του πρωθυπουργού διαβάζει αυτά που γράφονται για εκείνον και τα προσπερνά.

«Ο πρωθυπουργός γελάει με αυτά που γράφουν για μένα. Χαμογελά με αυτά που μου καταλογίζουν. Ο στενός πυρήνας γύρω του είναι μια πολύ δεμένη παρέα» μας λέει ο Νίκος Καρανίκας, για τον οποίο μάθαμε ότι δεν πίνει ποτέ, αν και έχει δουλέψει σε μπαράκια, κοιμάται από τις 11 το βράδυ και δεν βλέπει τηλεόραση, παρά μόνο διαβάζει πριν από τον ύπνο.

«Διαβάζω τουλάχιστον 120 σελίδες από το βιβλίο που επιλέγω κάθε φορά, πριν κοιμηθώ» συμπληρώνει ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, αγαπημένος συγγραφέας του οποίου είναι ο Ντοστογέφσκι.

Ομως ο Νίκος, αν και λέει ότι προσπερνά τις αρνητικές κριτικές, ταυτοχρόνως δηλώνει ότι ανέλαβε τα καθήκοντά του με μόλις... τέσσερις άσπρες τρίχες και τώρα έχει δεκάδες.

Είδατε τι κάνουν η εξουσία και τα βασανάκια;

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!