tromaktiko: Δυτική Ελλάδα: Σόμπες, τζάκια και στάχτη στους κάδους προκαλούν "πονοκέφαλο" στην Πυροσβεστική - Απανωτά τα περιστατικά πυρκαγιών

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Δυτική Ελλάδα: Σόμπες, τζάκια και στάχτη στους κάδους προκαλούν "πονοκέφαλο" στην Πυροσβεστική - Απανωτά τα περιστατικά πυρκαγιών



Σοβαρό περιστατικό φωτιάς σε οικία κλήθηκε να αντιμετωπίσει νωρίτερα σήμερα το απόγευμα η...
Πυροσβεστική Υπηρεσία του Αγρινίου.

Συγκεκριμένα στις 7:55 μ.μ. το τηλεφωνικό κέντρο της υπηρεσίας ενημερώθηκε για φωτιά σε οικία στην Ποταμούλα της Δ.Ε. Παρακαμπυλιων του Δήμου Αγρινίου.

Στο σημείο έσπευσαν δυο οχήματα με πέντε άνδρες που προχώρησαν στην κατάσβεση της φωτιάς που στο μεταξύ είχε εξαπλωθεί σε δωμάτιο της οικίας, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύσει η οικογένεια που ζει εκεί. Από την φωτιά κάηκε ολοσχερώς το δωμάτιο της οικίας  με τα έπιπλα που ήταν σε αυτό, ενώ από τους καπνούς προκλήθηκαν ζημιές στο υπόλοιπο σπίτι. Πιθανολογείται πως η φωτιά ξεκίνησε από ηλεκτρική σόμπα.

Σε απανωτά περιστατικά σε τζάκια που «κάπνισαν» κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πατρών τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017. Στις 18.47 το απόγευμα, ένα όχημα με 2 άνδρες ειδοποιήθηκε και μετέβη στα Βραχναίικα καθώς καμινάδα από τζάκι έβγαζε καπνούς.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!