tromaktiko: Τα Καλάβρυτα στα λευκά είναι... όνειρο [video]

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Τα Καλάβρυτα στα λευκά είναι... όνειρο [video]



Λίγο η Αριάδνη, λίγο ο Βίκτωρας και οι υπόλοιποι χιονιάδες των τελευταίων εβδομάδων έφεραν τόσους τόνους χιονιού στην Αχαΐα που κι ...
οι Πατρινοί ακόμη είδαν άσπρη μέρα μετά από πολλά χρόνια.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που άρπαξαν την ευκαιρία να πάνε μια μικρή εκδρομή, να το δουν από κοντά και να παίξουν χιονοπόλεμο. Βέβαια ένας είναι ο απόλυτος προορισμός όταν θέλουμε να απολαύσουμε το χιόνι. Η πόλη των Καλαβρύτων και το χιονοδρομικό της κέντρο.

Μιάμιση ώρα αρκεί για να βρεθούμε σε αυτό το χειμερινό παράδεισο που προσφέρει τα πάντα από βόλτες και διασκέδαση μέχρι σπορ. Κι αν το κρύο είναι τσουχτερό και δεν έχετε όρεξη για βόλτες ή "πονάει" η τσέπη από τα έξοδα σας ταξιδεύουμε εμείς εκεί με το βίντεο που ακολουθεί.

Σε αυτό βλέπουμε πανοραμικές λήψεις τοπίων γύρω από τα Καλάβρυτα -από την ημέρα ως και την νύχτα- όπου το έχει στρώσει για τα καλά, καθώς και εικόνες από το χιονοδρομικό με λάτρεις του τελεφερίκ και του σκι σε δράση. Μοναδικές σκηνές που σε κάνουν να θέλεις να βρεθείς εκεί για να θαυμάσεις από κοντά τη μαγεία της φύσης ντυμένη στα λευκά.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!