tromaktiko: Διαβάστε πώς κατόρθωσε να αρπάξει 265.000 ευρω! - Στον Εισαγγελέα σήμερα ο δικηγόρος-απάτη

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Διαβάστε πώς κατόρθωσε να αρπάξει 265.000 ευρω! - Στον Εισαγγελέα σήμερα ο δικηγόρος-απάτη



Η συνεργασία του με μία Φιλανδή, η επιστροφή του στον τόπο του…
εγκλήματος καθώς τα τελευταία χρόνια ζούσε και εργαζόταν στη Θεσσαλία και το… ένδοξο και  γεμάτο απάτες καταδίκες και τιμωρίες από το δικηγορικό σύλλογο της πάτρας παρελθόν του , συνθέτουν το προφίλ του 59χρονου δικηγόρου ο οποίος συνελήφθη για την τέλεση μιας σειράς απατών σε βάρος πολιτών.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία – έχουν εξιχνιαστεί περίπου 35 περιπτώσεις εξαπάτησης πολιτών με συνολικό παράνομο όφελος άνω των 265.000 – ο 59χρονος λειτούργησε στην πάτρα γραφείο το οποίο απο κονού με την 55χρονη φίλη του, υποτίθεται ότι διεκπεραίωνε  νομικές υποθέσεις , αυτές της κληρονομιίας , υποθέσεων ακινήτων ρυθμίσεις δανείων φορολογικών εκκρεμοτήτων και συμμετοχή σε διαγωνισμούς του δημοσίου.

Ο 59χρονος δικηγόρος φαίνεται ότι είχε κάνει πολύ καλά το στήσιμο της δουλειάς προκειμένου να πείσει τα θύματά του και να αποδείξει ότι εκτελεί στο ακέραιο τις υποχρεώσεις απέναντί του για τις υποθέσεις που χειριζόταν.

Με τη συνδρομή της 55χρονης φίλης του πλαστογράφισε έγγραφα , υπογραφές, ένσημα . Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για αδικήματα σύστασης και συμμετοχής σε συμμορία. Στα ραντεβού με υποψ΄γφιους περλάτες ο 55 χρονος φρόντιζε να υπάρχει στο γραφείο ένα ακόμα άτομο το οποίο εμφανιζόταν ως πελάτης και το οποίο μιλούσε με κολακευτικά λόγια για τους δύο απατεώνες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!