tromaktiko: Συνελήφθη 37χρονος υπήκοος Βουλαγαρίας για διαρρήξεις-κλοπές από καταστήματα στον Ωρωπό

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Συνελήφθη 37χρονος υπήκοος Βουλαγαρίας για διαρρήξεις-κλοπές από καταστήματα στον Ωρωπό



Συνελήφθη με ένταλμα, πρωινές ώρες της 25-1-2017 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ωρωπού, ένας 37χρονος υπήκοος Βουλγαρίας...
για διαρρήξεις-κλοπές από καταστήματα στην περιοχή του Ωρωπού.

Ειδικότερα, ο δράστης, μαζί με έναν συνεργό του που αναζητείται, από τον περασμένο Δεκέμβριο προέβαινε συστηματικά στην διάπραξη διαρρήξεων – κλοπών από καταστήματα του Ωρωπού και συγκεκριμένα ύστερα από θραύση των υαλοπινάκων εισόδου με τη χρήση βαριοπούλας ή ειδικού εργαλείου, εισέρχονταν στο εσωτερικό τους και αφαιρούσε χρήματα και άλλα αντικείμενα.

Το Τμήμα Ασφαλείας Ωρωπού, ύστερα από επισταμένη έρευνα κατά την οποία συνελέγησαν όλα τα απαραίτητα στοιχεία, κατάφερε να ταυτοποιήσει τον δράστη σε βάρος του οποίου στη συνέχεια εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Στην κατοχή του 37χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) αυτοσχέδιο αιχμηρό αντικείμενο θραύσης υαλοπινάκων, ένας (1) κλεμμένος φορητός υπολογιστής, μία (1) ξύλινη θρησκευτική εικόνα και δύο (2) θήκες μεταφοράς ηλεκτρονικών υπολογιστών. Επιπλέον κατασχέθηκε και ένα (1) Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί δεκαεπτά (17) περιπτώσεις στην ευρύτερη περιοχή του Ωρωπού.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών και παραπέμφθηκε σε Τακτικό Ανακριτή.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!