tromaktiko: Αληθινή ιστορία: "Έτσι έχασα 60 κιλά..."

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Αληθινή ιστορία: "Έτσι έχασα 60 κιλά..."



Η ιστορία μιας σύγχρονης Σταχτοπούτας: Πώς έχασα 60 κιλά

Πριν να ξεκινήσω να μιλώ για την ιστορία του πώς έχασα 60 κιλά, σας προτείνω να χρησιμοποιήσετε τον προσωπικό "υπολογιστή περιττού βάρους". Αφού εισάγετε τις...
πληροφορίες στο σύστημα, θα δείτε πόσες ημέρες χρειάζονται για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο, που περιγράφεται παρακάτω. Αυτή η μέθοδος ταιριάζει σε όλους, άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, χωρίς περιορισμούς!

Λίγα λόγια για το παρελθόν

Ο Θεός δίνει σε μερικούς ανθρώπους ένα ωραίο, αδύνατο σώμα και σε μερικούς δίνει πολλά κιλά. Ωστόσο, ο Θεός μας δίνει επίσης τη δυνατότητα να αλλάξουμε τα πάντα. Θέλω λοιπόν να σας πω μια ιστορία. Τη δική μου ιστορία.

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντα ήμουν γεματούλα σαν παιδί. Μπήκα σε ένα καλό πανεπιστήμιο, παραμένοντας γεμάτη. Μπορώ να πω, ότι μου άρεσε να έχω καμπύλες, να είμαι δυνατή και να έχω "πιασίματα". Στα 19 μου, παντρεύτηκα ένα συμφοιτητή μου και μετά από ένα χρόνο αποκτήσαμε το πρώτο μας παιδάκι. Η εγκυμοσύνη όμως άφησε πάνω μου τα σημάδια της. Το σώμα μου φούσκωσε σαν ζυμάρι. Ως αποτέλεσμα, έφτασα να ζυγίζω 100 κιλά! Με λίγα λόγια, 25 κιλά περισσότερα από το αρχικό μου βάρος.

Η εγκυμοσύνη άφησε τα σημάδια της πάνω μου. Πήρα 25 κιλά και ζύγιζα 100 κιλά.



Μετά, ήρθε ο θηλασμός και ακόμα ένα μωρό. Δεν συνειδητοποίησα καν πώς έβαλα ακόμα 20 κιλά, μέσα σε ένα χρόνο. 120 κιλά σύνολο. Είχα ένα αξιοθρήνητο σώμα. Το επιπλέον βάρος είχε επίσης τις δικές του επιπτώσεις. Ακόμα και η παραμικρή φυσική δραστηριότητα μου προκαλούσε αφάνταστο λαχάνιασμα. Είχα συνεχώς πίεση και σύντομους πόνους στην περιοχή της καρδιάς. Και ήμουν μόλις 21 ετών. Ένας πραγματικός εφιάλτης!

Η ρουτίνα μιας νεαρής μητέρας, που πήρε 20 επιπλέον κιλά σε ένα μόλις χρόνο. Ένα αξιοθρήνητο σώμα.



Όταν επέστρεψα στο Πανεπιστήμιο, αντί για κοπέλα με καμπύλες, ήμουν μια πραγματική αγελάδα. Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο σημαντικό είχε γίνει το φαγητό για μένα. Πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό και πολλά σνακ είχαν γίνει απαραίτητα, αντί να ικανοποιώ απλά το αίσθημα της πείνας. Το φαγητό έγινε η πιο ευχάριστη και επιθυμητή τελετουργία της ημέρας.

Δεν είχα παρατηρήσει, ότι το φαγητό είχε γίνει τόσο σημαντικό για μένα, οι καλύτερες στιγμές της μέρας μου.



Ακόμα και ο σύζυγός μου είχε γίνει ασήμαντος για μένα. Όταν τελικά αντέδρασα, ήταν πλέον πολύ αργά. Αφού έκανε υπομονή για κάποιο διάστημα, ο Γιάννης με άφησε για μια άλλη γυναίκα.

Ο άνδρας μου δεν μπορούσε να το αντέξει πλέον και με άφησε για μια άλλη γυναίκα.



Προσπάθησα να το πολεμήσω. Σχεδόν σταμάτησα να τρώω. Το βάρος μου άρχισε να μειώνεται. Μαζί και η θέλησή μου. Όλες μου οι σκέψεις ήταν επικεντρωμένες στο φαγητό. Η πείνα με έκανε σαν ζώο! Πριν έμοιαζα σαν μικρό γουρουνάκι, αλλά τώρα είχα γίνει γουρούνι στην ψυχή μου. Ήθελα απλώς να ικανοποιήσω την πείνα μου! Κάνοντας μια υπερπροσπάθεια, κατάφερα να μειώσω το βάρος μου στα 105 κιλά.

Μετά από υπερπροσπάθεια, κατάφερα να μειώσω το βάρος μου στα 105 κιλά.



Αδυνάτισα, αλλά μετά από 2 μήνες επέστρεψα στα 120 κιλά. Ο κύκλος ήταν τελικά φαύλος και έγινε μια κόλαση για μένα. Η πείνα είναι μάλλον ένα από τα χειρότερα βασανιστήρια. Αποφοίτησα από το Πανεπιστήμιο και τώρα ήμουν μια δυστυχισμένη και παχύσαρκη ενήλικη.

Αποφοίτησα από το Πανεπιστήμιο και τώρα ήμουν μια δυστυχισμένη και παχύσαρκη ενήλικη.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΕΔΩ (κάντε κλικ ΕΔΩ)
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!