Υλικά συνταγής
500γρ. λουκάνικα μοσχαρίσια
15 λουκάνικα φρανκφούρτης
Για τη μουσταρδομαγιονέζα
1 φλιτζ. μαγιονέζα
3-4 κ.σ. μουστάρδα ντιζόν
½ λεμόνι (ο χυμός του)
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαδικασία συνταγής
Χαράζουμε τα μοσχαρίσια λουκάνικα και τα ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου.
Ενδιάμεσα τα γυρνάμε πλευρά μια φορά.
Παράλληλα, κόβουμε τα λουκάνικα φρανκφούρτης σε 2-3 κομμάτια και τα βράζουμε.
Όσο ψήνονται τα λουκάνικα ανακατεύουμε τα υλικά για την μουσταρδομαγιονέζα.
Κόβουμε τα μοσχαρίσια λουκάνικα σε χοντρές φέτες και τα βάζουμε σε πιατέλα, ανάμεικτα με τα λουκάνικα φρανκφούρτης. Σερβίρουμε μαζί με τη μουσταρδομαγιονέζα.
Πηγή