tromaktiko: Η συνταγή της Ημέρας: Αυγά μάτια με μπέικον

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Η συνταγή της Ημέρας: Αυγά μάτια με μπέικον



Αυγά μάτια με μπέικον...


Υλικά συνταγής

2 αυγά
2 φέτες μπέικον
1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

Διαδικασία συνταγής

Σε δυνατή φωτιά ρίχνουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι μας.

Πριν «κάψει» το ελαιόλαδο, ρίχνουμε τα αυγά μέσα στο τηγάνι.

Μόλις το ασπράδι πάρει άσπρο χρώμα και ο κρόκος αρχίσει να σφίγγει, αποσύρουμε από τη φωτιά. Αφαιρούμε τα αυγά από το τηγάνι.

Αδειάζουμε το ελαιόλαδο από το τηγάνι και σοτάρουμε το μπέικον για μερικά λεπτά.

Τοποθετούμε το σοταρισμένο μπέικον στον πάτο ενός πιάτου και από επάνω τα αυγά μας.

Προσθέτουμε αλατοπίπερο και σερβίρουμε.

Καλή όρεξη...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!