tromaktiko: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη λόγω της βόμβας

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη λόγω της βόμβας



Τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις...
που θα ισχύσουν την Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου, λόγω της επιχείρησης αδρανοποίησης της παλαιάς βόμβας που βρέθηκε στο Κορδελιό, ανακοίνωσε η διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Για τα φορτηγά αυτοκίνητα μικτού βάρους άνω των τρεισήμισι τόνων, από τις 6 το πρωί της Κυριακής, έως τη λήξη των αστυνομικών μέτρων το απόγευμα της ίδιας ημέρας, θα διακοπεί η κυκλοφορία στους εξής δρόμους:

Στο ρεύμα εισόδου της εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης από το ύψος της συμβολής της με την Εγνατία Οδό(κόμβος Κ-1).
Στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, από τη συμβολή της με την εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών (κόμβος Λαχαναγοράς), μέχρι τη συμβολή της με την εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας (αερογέφυρα Σταυρούπολης).
Στο ρεύμα εισόδου της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Έδεσσας, από το ύψος της συμβολής της με την παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Κιλκίς.
Για τα οχήματα παντός τύπου, από τις 10 το πρωί της Κυριακής έως την λήξη των αστυνομικών μέτρων το απόγευμα της ίδιας ημέρας, θα διακοπεί η κυκλοφορία και θα απαγορευτεί η στάση - στάθμευση στους εξής δρόμους:

Στο ρεύμα εισόδου της εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης από το ύψος της συμβολής της με την Εγνατία Οδό (κόμβος Κ-1).
Στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, από τη συμβολή της με την εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών (κόμβος Λαχαναγοράς), μέχρι την συμβολή της με την εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας (αερογέφυρα Σταυρούπολης).
Στο ρεύμα εισόδου της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Έδεσσας, από το ύψος της συμβολής της με την παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Κιλκίς.
Σε όλες τις οδούς που βρίσκονται εντός της ακτίνας των 1.900 μέτρων από το σημείο ανεύρεσης πυρομαχικών και περικλείονται από τον ακόλουθο οδικό άξονα - σημεία: οδός Αριστοτέλους (δήμου Ευόσμου) - Λεωφόρος Δενδροποτάμου - Κυκλικός Κόμβος ΚΤΕΛ «Μακεδονία» - Επαρχιακή οδός Θεσσαλονίκης -Καλοχωρίου - Αυτ/μος ΑΘΕ (ύψος Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης) - Συμβολή οδών Πόντου & Μαγνησίας - Συμβολή εθνικής οδού Θεσσαλονίκης Έδεσσας & παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης Κιλκίς - δημοτικοί δρόμοι περιοχής ΕΛ.ΠΕ. - οδός Ορεστιάδος (δήμου Ευόσμου) - οδός Ρεθύμνου - οδός Παλλήνης - οδός Χανίων - οδός Φερενίκης - οδός Τραπεζούντος - Προέκταση οδού Μαιάνδρου - Περιφερειακή οδός - οδός Σμύρνης - οδός Μακεδονομάχων - οδός Τζαβέλλα - οδός Αριστοτέλους.
Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών μέτρων η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:

Από την εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης προς την Εγνατία Οδό.
Από την εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Έδεσσας προς την παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης Κιλκίς.
Από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και την περιφερειακή οδό προς την εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας (οδός Λαγκαδά).
Από την οδό 26ης Οκτωβρίου προς την Λ. Δενδροποτάμου.
Σε καίρια σημεία θα υπάρχουν τροχονόμοι που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία και θα διευκολύνουν τους οδηγούς.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!