tromaktiko: Βρήκε έντομο σε λαχανικά και του απάντησαν ότι… ! [photos]

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Βρήκε έντομο σε λαχανικά και του απάντησαν ότι… ! [photos]



Δεν πίστευε στα μάτια του με την απάντηση που έλαβε από γνωστή αλυσίδα πολυκαταστήματος ένας Βρετανός σεφ, ο οποίος...
έκανε παράπονα επειδή, σε μία σακούλα με λαχανικά που αγόρασε, βρήκε μέσα ένα έντομο!

«Κάθε μικρούλης βοηθάει», ήταν η θρασύτατη - όσο χιούμορ και αν διαθέτει ο Aaron Booth - απάντηση που έλαβε στο tweet του!


O 20χρονος εντόπισε τη σφήκα στο φούρνο μικροκυμάτων του, αφού είχε βάλει σε αυτό μια αεροστεγή σακούλα με λαχανικά που είχε αγοράσει νωρίτερα, υποθέτοντας ότι ήταν μέσα σε αυτή.

Όταν μάλιστα δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο, οι υπεύθυνοι τού απάντησαν με ένα μότο της αλυσίδας από το 1993!

«Είχαμε βάλει τα λαχανικά με τη σακούλα στο φούρνο για να ζεσταθούν και αυτή «έσκασε». Όταν άνοιξα την πόρτα υπήρχε μέσα μία σφήκα. Είμαι σίγουρος ότι βγήκε από τη σακούλα, καθώς είχα καθαρίσει το φούρνο πριν τη βάλω μέσα. Ήταν ακόμα ζωντανή, δεν ξέρω πώς επέζησε», τόνισε ο Aaron, συμπληρώνοντας:

«Εγώ και η κοπέλα μου ήμασταν τόσο φοβισμένοι από τη σφήκα, που έπρεπε να πάρω τη μητέρα μου για να έρθει να τη σκοτώσει. Η κοπέλα μου αηδίασε και δεν μπορούσε να φάει μετά. Εάν η τσάντα δεν είχε σκάσει, θα την είχαμε φάει».


Όσο για την απάντηση που έλαβε; «Για να είμαι ειλικρινής στην αρχή το βρήκα πολύ αστείο, όμως έμεινα έκπληκτος από την απάντησή τους. Νόμιζα ότι θα μου πρότειναν να πάω στο κατάστημα και να μου δώσουν άλλη συσκευασία ή τα λεφτά μου πίσω. Δουλεύω σε εστιατόριο και αν κάποιος από τους πελάτες μάς έλεγε ότι βρήκε κάτι τέτοιο στο πιάτο του, θα ήμασταν πραγματικά απολογητικοί και θα του προσφέραμε δωρεάν γεύματα», ανέφερε.


Τώρα εμείς τι να σχολιάσουμε; Το γεγονός ότι έβαλε τα λαχανικά με τη σακούλα στο φούρνο μικροκυμάτων (υποστηρίζει ότι είναι και σεφ) ή ότι φώναξε τη μαμά του για να σκοτώσει μία σφήκα;
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!