tromaktiko: Σάλος με τον Μητροπολίτη Πειραιά Σεραφείμ - Τον αναζητά η αστυνομία! [video]

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Σάλος με τον Μητροπολίτη Πειραιά Σεραφείμ - Τον αναζητά η αστυνομία! [video]



Μπλεξίματα για τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ με αφορμή τα όσα είπε την Παρασκευή στην εκπομπή της Κατερίνας Κανούριου για την...
ομοφυλοφιλία. Το Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι και το Athens Pride υπέβαλαν μήνυση στον Μητροπολίτη, ο οποίος φέρεται να αναζητείται από την ελληνική αστυνομία προκειμένου να συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με τον κύριο Γ. Κουνάλη, στέλεχος του ΕΠΣΕ, η μήνυση κατατέθηκε επειδή τα λεγόμενα και οι απόψεις του κυρίου Σεραφείμ, αναπαράγουν το μίσος και τον φυλετικό ρατσισμό.  «Η ομοφυλοφιλία είναι μία τραγωδία. Είναι μία σεξουαλική τραγωδία. Δεν υπάρχει ομοφυλοφιλία. Είναι μία τραγική συμπεριφορά!» είπε ο Μητροπολίτης στην εκπομπή της Καινούριου.

Τότε η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε στον Μητροπολίτη Σεραφείμ: «Η επιστημονική κοινότητα λέει ότι  δεν είναι αρρώστια!». Ο Μητροπολίτης Πειραιά, Σεραφείμ στη συνέχεια συνέκρινε τους ομοφυλόφιλους με τους παιδεραστές και τους κτηνοβάτες:  «Η Ολλανδία νομιμοποίησε την παιδοφιλία. Η Γερμανία την κτηνοβασία! Στο ίδιο καλάθι είναι όλα αυτά! Διότι είναι παρεκβάσεις της ανθρώπινης σεξουαλικότητας. Γιατί η ανθρώπινη σεξουαλικότητα είναι άνδρας και γυναίκα!».

Η Κατερίνα Καινούργιου αντέδρασε λέγοντας: «Τι λέτε τώρα; Πώς μπορείτε να λέτε κάτι τέτοιο; Μα συγκρίνετε την ομοφυλοφιλία με την παιδεραστία και την κτηνοβασία;». Στη συζήτηση παρενέβη ο εκπαιδευτικός, Πέτρος Σαπουτζάκης ο οποίος διέψευσε τον Μητροπολίτη Πειραιώς για την Ολλανδία και τη Γερμανία, λέγοντας: «Είναι αισχρά ψέμματα αυτά!.. Μπορούμε να αφήνουμε τον κάθε άνθρωπο να λέει την παλαβομάρα του;»

Τότε ο Μητροπολίτης Σεραφείμ έγινε έξαλλος, πέταξε το μικρόφωνο και το ακουστικό και αποχώρησε από την εκπομπή.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!