tromaktiko: Ράγισαν και οι πέτρες: Στο ίδιο φέρετρο η μητέρα και το 3χρονο αγγελούδι της - Σήμερα η τελευταία πράξη του δράματος

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Ράγισαν και οι πέτρες: Στο ίδιο φέρετρο η μητέρα και το 3χρονο αγγελούδι της - Σήμερα η τελευταία πράξη του δράματος



Σπαραγμός στην Πτολεμαΐδα όταν έφτασε στο σπίτι η νεκροφόρα...
Ραγίζουν καρδιές ο πατέρας και σύζυγος που έχασε τα πάντα στο φρικτό τροχαίο της Αθηνών - Λαμίας και οι γονείς των νεαρών που χάθηκαν μέσα στη μοιραία Porsche - Συνεχίζονται οι έρευνες για το πώς σημειώθηκε η τραγωδία.

Το τελευταίο «αντίο» καλούνται να πουν σήμερα Τετάρτη (01/03) οι συγγενείς και οι φίλοι της οικογένειας του Υπάτιου Πατμάνογλου που βυθίστηκε στη θλίψη μετά το φρικτό τροχαίο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας.

Στις 12:00 το μεσημέρι στην Πτολεμαΐδα, μητέρα και γιος θα οδηγηθούν στην τελευταία τους κατοικία, αγκαλιά μέσα στο ίδιο φέρετρο.

Χθες, εκτυλίχθηκαν δραματικές σκηνές στην Πτολεμαΐδα, όταν έφτασε το φέρετρο με την Αποστολία και τον Παύλο. Η 33χρονη μητέρα τοποθετήθηκε στο φέρετρο έχοντας στην αγκαλιά της το αγγελούδι της. Δεν θα τον αφήσει ούτε στο τελευταίο τους ταξίδι.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας, ο Υπάτιος που είδε την οικογένεια του να καταστρέφεται μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Άνοιξε το φέρετρο, φίλησε τη σύζυγό του και το γιο του, αδυνατώντας να πιστέψει το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα.

Εν τω μεταξύ, τα στοιχεία που συγκεντρώνουν μέρα με τη μέρα οι Αρχές, ξετυλίγουν το κουβάρι της τραγωδίας.
Στο μικροσκόπιο έχουν μπει οι κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της Εθνικής Οδού, προκειμένου να διαπιστωθεί η πορεία της Porsche πριν πέσει με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο Honda της άτυχης οικογένειας.


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!