tromaktiko: Ξέχνα την εμφύτευση! Βάλε αυτά τα 3 συστατικά και θα δεις τα μαλλιά σου να βγαίνουν «πιο πυκνά» και «πιο δυνατά» από ποτέ!

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Ξέχνα την εμφύτευση! Βάλε αυτά τα 3 συστατικά και θα δεις τα μαλλιά σου να βγαίνουν «πιο πυκνά» και «πιο δυνατά» από ποτέ!



Απώλεια μαλλιών – μπορούμε να πούμε με ευκολία ότι κανείς δεν έχει ανοσία σε αυτό το πρόβλημα...
Η απώλεια μαλλιών είναι ένα κοινό αισθητικό πρόβλημα που μπορεί να επηρεάσει τόσο τους άντρες όσο και τις γυναίκες. Σύμφωνα με τους ειδικούς, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συμβάλουν σε αυτό, όπως: το γήρας, η κληρονομικότητα, οι ορμονικές διαταραχές, κ.α. Αυτός ο τύπος προβλήματος δημιουργείται ως αποτέλεσμα του μοντέρνου τρόπου ζωής και σχετίζεται με το στρες, την ανθυγιεινή διατροφή, τα επεξεργασμένα τρόφιμα, τα βλαβερά χημικά και τις τοξίνες, κ.ο.κ Η αλωπεκία (ή κοινώς η φαλάκρα) είναι μια άκακη δερματική πάθηση, αλλά μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά «προβλήματα» στην αυτοπεποίθηση ενός ανθρώπου.

Υπάρχουν ποικίλα καλλυντικά προϊόντα που μπορούν να σας βοηθήσουν με αυτό το πρόβλημα! Αλλά το κακό είναι ότι αυτά τα καλλυντικά προϊόντα περιέχουν μεγάλες ποσότητες από διαφορετικά χημικά και τοξίνες. Και το πιο σημαντικό είναι ότι κανένα από αυτά δεν είναι 100% αποτελεσματικά.

Οπότε, θα πρέπει να αναρωτηθείτε – γιατί να σπαταλήσετε τόσα πολλά χρήματα σε κάτι που μπορεί τελικά να μην δουλέψει σε εσάς. Λοιπόν..Κυρίες και Κύριοι, υπάρχουν φυσικές συνταγές, που είναι πιο οικονομικές, πιο ασφαλείς, πιο υγιεινές και πολύ πιο αποτελεσματικές από τα καλλυντικά προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά. Και σήμερα είναι η τυχερή σας μέρα, καθώς σ’αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε πως να φτιάξετε μόνοι σας αυτή την φυσική μάσκα μαλλιών, που θα σας βοηθήσει στο να αποφύγετε την απώλεια των μαλλιών σας και στο πως να προωθήσετε την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών σας.

Φυσική Συνταγή για την Ανάπτυξη των Μαλλιών σας:

1 κρόκος αυγού
1 κουταλιά της σούπας βιολογικό ακατέργαστο μέλι
2 κουταλιά της σούπας καστορέλαιο
Οδηγίες:

Βάλτε όλα τα συστατικά (που αναφέραμε παραπάνω) σε ένα μπολ και ανακατέψτε μέχρι να γίνει ένα ωραίο και ομοιογενές μείγμα.
Απλώστε το μείγμα που προκύπτει στη βάση της κεφαλής σας και στα μαλλιά σας και κάντε μασάζ πολύ απαλά.
Βάλτε ένα σκουφάκι μπάνιου και αφήστε το για 3 ώρες.

Ξεπλύνετε τα μαλλιά σας όπως συνήθως.
Χρησιμοποιήστε αυτή τη σπιτική θεραπεία τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα, για τουλάχιστον 2 μήνες.
Σχετικά με τα Συστατικά:

Το καστορέλαιο είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά φυσικά συστατικά, και είναι πολύ χρήσιμο στην ενεργοποίηση της ανάπτυξης των μαλλιών. Το καστορέλαιο έχει ισχυρές αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες. Αυτός είναι ο λόγος που το καστορέλαιο είναι πολύ αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση της θυλακίτιδας, στις λοιμώξεις του τριχωτού της κεφαλής και της πιτυρίδας. Το καστορέλαιο περιέχει υψηλές ποσότητες ρικινολεϊκού οξέος, που ενισχύει τη ροή του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής και προάγει την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών. Και κάτι ακόμα – το καστορέλαιο έχει την ικανότητα να διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών μέχρι και 3 έως 5 φορές.
Ο κρόκος του  αυγού είναι μια καλή πηγή αμινοξέων και πρωτεϊνών. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τα μαλλιά σας, γιατί αυτά τα θρεπτικά στοιχεία διεγείρουν τη γρήγορη και υγιή ανάπτυξη των μαλλιών. Ο κρόκος του αυγού είναι πλούσιος σε βιοτίνη, η οποία έχει την ικανότητα να αναγεννά τους θύλακες των τριχών. Και το τρίτο συστατικό, εξαιρετικά ισχυρό, είναι το μέλι, που έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές, αντιμικροβιακές και αντι-μυκητιακές ιδιότητες. Μπορούμε επίσης να αναφέρουμε ότι το μέλι θρέφει επίσης τα μαλλιά σας, λόγω της περιεκτικότητας του σε κερί.
Επιμέλεια/Μετάφραση: taz.gr
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!