tromaktiko: ΕΚΤΑΚΤΟ - Νίκος Τόσκας: Δεν υπάρχει ένδειξη για άλλα «τρομο-δέματα»

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ - Νίκος Τόσκας: Δεν υπάρχει ένδειξη για άλλα «τρομο-δέματα»



Τα «τρομο-δέματα» που εστάλησαν τόσο στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών όσο και στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι...
είχαν μικρής ποσότητας πυρίτιδα, η οποία χρησιμοποιείται σε πυροτεχνήματα και πασχαλιάτικα βαρελότα, δήλωσε το πρωί της Παρασκευής (17/03/2017) ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.
«Δεν θα βιαστώ να βγάλω συμπέρασμα τη στιγμή που οι ειδικοί δεν έχουν βγάλει το δικό τους», δήλωσε αναφερόμενος στο «τρομο-δέμα» που εξερράγη στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι, ο κ. Τόσκας, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Πρόσθεσε δε πως δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι έφυγαν κι άλλα τέτοια πακέτα προς άλλους προορισμούς, αν και την ίδια ώρα πηγές από την Αντιτρομοκρατική επισημαίνουν ότι υπάρχει αγωνία για το αν οι τρομοκράτες έχουν στείλει κι άλλα «τρομο-δέματα» με άγνωστους ακόμα παραλήπτες.
«Δεν υπάρχει ένδειξη ότι έχουν φύγει άλλα τέτοια δέματα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «οι δύο περιπτώσεις συνδέονται, προφανώς είναι από την ίδια πηγή, από την οποία δεν έχει γίνει τελική ανάληψη ευθύνης».
«Είναι οι ουρές της γνωστής οργάνωσης των Πυρήνων, υπολείμματα θα έλεγα, που θέλουν να δείξουν ότι υπάρχουν ακόμα», συνέχισε ο κ. Τόσκας.
Περισσότερα σε λίγο...
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!