tromaktiko: «Μόλις πυροβόλησα τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου, τώρα θα αυτοκτονήσω»

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

«Μόλις πυροβόλησα τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου, τώρα θα αυτοκτονήσω»



Με ήρεμη φωνή, σαν να έλεγε το πιο απλό πράγμα στον κόσμο, ο Randall Coffland είπε χωρίς περιστροφές στον τηλεφωνητή του 911 τι συνέβαινε...


«Μόλις πυροβόλησα και σκότωσα τα παιδιά μου, πυροβόλησα και τη γυναίκα μου. Τώρα θα αυτοκτονήσω» είπε.

Το τηλεφώνημα έγινε την περασμένη Παρασκευή και το φονικό είχε γίνει στο προάστιο St. Charles του Σικάγου. Νεκρές ήταν οι 16χρονες δίδυμες Brittany και Tiffany Coffland και μάλιστα από τα χέρια του ίδιου τους του πατέρα, ο οποίος στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του.

Το τηλεφώνημά του κράτησε περίπου ενάμιση λεπτό.

«Θα αυτοκτονήσω τώρα» είπε ο 48χρονος κι έδωσε τη διεύθυνσή του στον τηλεφωνητή που προσπαθούσε να τον κρατήσει στη γραμμή.

«Κύριε… κύριε… Μείνετε μαζί μου, μείνετε στη γραμμή, κύριε» του έλεγε.

Το τηλέφωνο όμως έκλεισε.

Μόλις η γυναίκα του έφτασε στο διαμέρισμά τους, της είπε πως οι κόρες τους ήταν νεκρές. Μετά την πυροβόλησε στο πόδι και εκείνη, τρομοκρατημένη τηλεφώνησε στο 911. Σχεδόν ταυτόχρονα τηλεφωνούσε και ο άνδρας της.

«Χριστέ μου! Ο άνδρας μου πυροβόλησε τα παιδιά μου» ούρλιαξε ενώ ο τηλεφωνητής προσπαθούσε να την ηρεμήσει και να μάθει ακριβώς πού βρίσκεται και αν είναι ασφαλής, διαβεβαιώνοντάς τη πως σύντομα θα έφτανε βοήθεια.

«Θεέ μου, Θεέ μου» ούρλιαζε εκείνη με τρεμάμενη φωνή και βαριά αναπνοή, «σας παρακαλώ, ελάτε, με πυροβόλησε» ήταν οι τελευταίες της λέξεις πριν αρχίσει να φωνάζει το όνομα της κόρης της ξανά και ξανά.

Το τηλεφώνημα κράτησε περίπου επτά λεπτά.

Το γιατί ο Randall Coffland σκότωσε τις κόρες του παραμένει άγνωστο και η αστυνομία ακόμα αναζητά τα κίνητρά του.

Η Anjum Coffland παραμένει στο νοσοκομείο, σε σταθερή κατάσταση.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!