Διαδικασία συνταγής
για το μπακαλιάρο...
Ξαλμυρίζουμε το μπακαλιάρο.
Κόβουμε το μπακαλιάρο σε φέτες και τον βυθίζουμε σε κρύο νερό.
Αλλάζουμε κάθε 3 ώρες το νερό.
Η παραπάνω διαδικασία πρέπει να κρατήσει από 12 μέχρι 24 ώρες.
Στραγγίζουμε τα κομμάτια του ψαριού.
Αφού ετοιμάσουμε το κουρκούτι σύμφωνα με τις οδηγίες παρακάτω, περνάμε τα κομμάτια του μπακαλιάρου απο το κουρκούτι και τηγανίζουμε μέχρι να πάρει χρώμα.
για το κουρκούτι
Ανακατεύουμε το αλεύρι, το νερό και το ξύδι, μέχρι να γίνει ένας ομοιόμορφος χυλός.
Είναι έτοιμο για χρήση.
Πηγή
για το μπακαλιάρο...
Ξαλμυρίζουμε το μπακαλιάρο.
Κόβουμε το μπακαλιάρο σε φέτες και τον βυθίζουμε σε κρύο νερό.
Αλλάζουμε κάθε 3 ώρες το νερό.
Η παραπάνω διαδικασία πρέπει να κρατήσει από 12 μέχρι 24 ώρες.
Στραγγίζουμε τα κομμάτια του ψαριού.
Αφού ετοιμάσουμε το κουρκούτι σύμφωνα με τις οδηγίες παρακάτω, περνάμε τα κομμάτια του μπακαλιάρου απο το κουρκούτι και τηγανίζουμε μέχρι να πάρει χρώμα.
για το κουρκούτι
Ανακατεύουμε το αλεύρι, το νερό και το ξύδι, μέχρι να γίνει ένας ομοιόμορφος χυλός.
Είναι έτοιμο για χρήση.
Πηγή