Υλικά συνταγής
1 φύλλο σφολιάτας
πραλίνα φουντουκιού
3-4 μπισκότα τύπου μιράντα
⅓ φλιτζ. καρύδια σπασμένα
λίγο γάλα για άλειμμα
άχνη ζάχαρη για πασπάλισμα
Διαδικασία συνταγής
Απλώνουμε το φύλλο σφολιάτας σε λαδόκολλα και το αλείφουμε με πραλίνα φουντουκιού τόσο όσο να αφήνουμε κενό στα πλαινά μέρη για να κλείσουμε το φύλλο μας και να κολλήσει.
Πάνω από την πραλίνα πασπαλίζουμε με τα καρύδια και τα μπισκότα σπασμένα.
Κλείνουμε τη σφολιάτα, αλείφουμε με γάλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για περίπου 15-20 λεπτά μέχρι να ροδίσει. Ψήνουμε στον αέρα ή στον αέρα και κάτω.
Πηγή

