tromaktiko: Zυγίζουν 340 κιλά μαζί και δεν μπορούν ούτε να δουλέψουν. δείτε τι επίδομα παίρνουν από το κράτος και θα σοκαριστείτε!

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Zυγίζουν 340 κιλά μαζί και δεν μπορούν ούτε να δουλέψουν. δείτε τι επίδομα παίρνουν από το κράτος και θα σοκαριστείτε!



Όταν αυτό το ζευγάρι είχε φτάσει να ζυγίζει τα 340 κιλά μαζί, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν την παχυσαρκία τους ως πλεονέκτημα και να ζουν από επιδόματα...
Επειδή ξέρουν πως η κυβέρνηση θα τους στηρίξει, πήγαν στο γραφείο και υποστήριξαν πως είναι απλά πολύ χοντροί για να δουλέψουν.

Ενώ οι Stephen Beer και Michelle Coombe ισχυρίζονται πως θέλουν πολύ μία σταθερή δουλειά, το περιττό βάρος είναι ένα πολύ σοβαρό εμπόδιο για εκείνους. Παρά τους γελοίους ισχυρισμούς, η κυβέρνηση της Αγγλίας τους πίστεψε. Έτσι, κάθε μήνα βγάζουν πολλά λεφτά χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα…

Ενώ κανείς τους δεν δουλεύει πλέον, παίρνουν $26,000 κάθε χρόνο από το κράτος ως επίδομα επειδή απλά είναι πολύ χοντροί για να δουλέψουν. Μήπως θα ήταν καλύτερο να τους έδινε ένα πρόγραμμα γυμναστικής ή έναν τρόπο να ζουν πιο υγιεινά;

Αρχικά, το ζευγάρι υποστήριξε πως τα χρήματα τα έδιναν σε ανθρώπους για να τους φροντίζουν επειδή δεν μπορούν μόνοι τους. Ένα ντοκιμαντέρ όμως έδειξε μία πολύ διαφορετική αλήθεια. Φάνηκε πως χρησιμοποιούσαν τα λεφτά σε εντελώς άλλα πράγματα και πολυτέλειες που οι περισσότεροι φορολογούμενοι δεν απολαμβάνουν.

Οι δημιουργοί της ταινίας ακολούθησαν το ζευγάρι για να δουν την καθημερινότητά τους. Αυτό που είδαν τελικά τους σόκαρε. Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ, το ζευγάρι ξόδεψε πάνω από $4,000 στον “γάμο των ονείρων” τους. Ο Stephen λέει πως ξέρει αυτό που κάνει πως είναι λάθος και ανήθικο.

“Η κυβέρνηση έχει κάνει πολύ εύκολα τα πράγματα για ανθρώπους σαν και εμάς. Δεν νομίζω ότι δικαιούμαι τόσα χρήματα αφού εγώ έβαλα τον εαυτό μου στην κατάσταση αυτή.”

Παρόλο που ξέρει πως δεν του αξίζουν τόσα χρήματα, συνεχίζει ακόμα να τα δέχεται. O Beer λέει πως οι περισσότερες εταιρίες δεν τον προσλαμβάνουν λόγω του βάρους του.

Δείτε την ιστορία τους στο βίντεο που ακολουθεί:


Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!