tromaktiko: Φορτηγατζής οδήγησε 5.000 χιλιόμετρα υπό την επήρεια κοκαΐνης, LSD και μεθαμφεταμίνης

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Φορτηγατζής οδήγησε 5.000 χιλιόμετρα υπό την επήρεια κοκαΐνης, LSD και μεθαμφεταμίνης



Πόσο καιρό παίρνει άραγε για να ταξιδέψεις από την Ανατολική στη Δυτική Ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών;..


Εξαρτάται με τι θα το κάνεις και κυρίως πώς θα το κάνεις, όπως θα δούμε ευθύς αμέσως!

Σαν πραγματικός «Φόβος και παράνοια στο Λας Βέγκας» λοιπόν, ο -όχι και τόσο- επαγγελματίας οδηγός Gary Robbins από την Αλάσκα συνελήφθη στη Μασαχουσέτη όντας κάτω από ξεκάθαρη επήρεια ναρκωτικών.

Όπως δημοσιοποίησε το τοπικό αστυνομικό τμήμα, στον οργανισμό του φορτηγατζή βρέθηκαν ίχνη κοκαΐνης, μεθαμφεταμίνης και LSD, οι οποίες τον κράτησαν στον δρόμο για περισσότερες από 42 συναπτές ώρες οδήγησης, καλύπτοντας 3.000 μίλια (4.800 χιλιόμετρα)!

Το τρελό φορτηγό παράδερνε μάλιστα αριστερά και δεξιά στον δρόμο, γι’ αυτό και το σταμάτησαν σε μπλόκο της τροχαίας στον αυτοκινητόδρομο. Όσο για τον οδηγό του, «έτρεχε στο πάρκινγκ και ήταν επιθετικός», είπε ο αστυνομικός Adam Sokoloski στην τοπική εφημερίδα «Boston Herald», για να συνεχίσει: «Αποτελούσε εξόφθαλμα κίνδυνο για τον εαυτό του και τους άλλους».

Φαινόταν πως ο οδηγός δεν είχε ξεκουραστεί καθόλου εδώ και αρκετό καιρό, είπε το αστυνομικό τμήμα, και πράγματι ο 49χρονος Robbins συμπεριφερόταν με εκκεντρικό τρόπο, λέγοντας πως έτρεχε να προλάβει να παραδώσει τα βατόμουρα που κουβαλούσε πριν χαλάσουν.

Αργότερα παραδέχτηκε βέβαια πως είχε κάνει χρήση κοκτέιλ ναρκωτικών ουσιών, δεν ήθελε ωστόσο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Πλέον αντιμετωπίζει σωρεία κατηγοριών και πιθανότατα θα περάσει αρκετό καιρό πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Αυτό το ταξίδι πάντως δεν θα το ξεχάσει ποτέ.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!