tromaktiko: Τέλος για το ματς θρίλερ των τελευταίων λεπτών στο ΟΑΚΑ - Ένταση, "ξύλο", αποβολές...

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Τέλος για το ματς θρίλερ των τελευταίων λεπτών στο ΟΑΚΑ - Ένταση, "ξύλο", αποβολές...



Ξύλο, κόκκινες κάρτες, γκολ, αγωνία και μια ΑΕΚ που...
καρδιοχτύπησε 50 χιλιάδες φίλους της μέσα στο ΟΑΚΑ.

Οι ισορροπίες άλλαξαν όταν στο 81ο λεπτό με μια λάθος συνεννόηση στην άμυνα της ΑΕΚ τρύπησε ο Ρομαό και τρύπησε τα δίκτυα του Ανέστη.

Από το 81ο λεπτό και για 15 λεπτά έγιναν απίστευτα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 89' ο Ντε Λα Μπέγια έκανε μια σέντρα από αριστερά, ο Καρντόσο πήρε την κεφαλιά και είδε τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι(!), ενώ στην εξέλιξη ουσιαστικά της ίδιας φάσης ο Αλμέιδα βγήκε τετ α τετ, έκανε το πλασέ και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ! Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων άλλαξαν οι ισορροπίες του αγώνα, με τον Ανέστη να δέχεται δύο κίτρινες κάρτες με διαφορά δευτερολέπτων.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ δέχθηκε την πρώτη κάρτα για καθυστέρηση στην εκτέλεση ενός φάουλ, στη συνέχεια διαμαρτυρήθηκε ότι ο Καρντόσο δεν ήταν σε κοντινή απόσταση και είδε και δεύτερη κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση, με τον Αλμέιδα να φορά τα γάντια του τερματοφύλακα, καθώς η ΑΕΚ είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές της! Μάλιστα, σχεδόν τρία λεπτά αργότερα έμεινε με παίκτη λιγότερο και ο Ολυμπιακός, αφού ο Ντα Κόστα είδε κόκκινη για χτύπημα στον Σιμόες, με το παιχνίδι να λήγει δευτερόλεπτα αργότερα και τους Κιτρινόμαυρους να παίρνουν την πρόκριση.

Μικροένταση δημιουργήθηκε μετά την λήξη του παιχνιδιού κατά την έξοδο του Καράπαππα από τα μπουθ πάνω από τα δημοσιογραφικά. Εξαγριωμένοι φίλοι της Ένωσης επιτέθηκαν φραστικά τόσο στον ίδιο όσο και στον Ολυμπιακό. Ευτυχώς χωρίς περαιτέρω εντάσεις και με την διακριτική παρουσία της Αστυνομίας.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!