tromaktiko: Έκτακτη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τα επεισόδια στο "Γ. Καραϊσκακης"

Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Έκτακτη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τα επεισόδια στο "Γ. Καραϊσκακης"



Για τα επεισόδια που έγιναν στα αποδυτήρια - και στα οποία καταγγέλλει η ΠΑΕ Ολυμπιακός και οι παίκτες επίθεση των ΜΑΤ σε...
μέλη της αποστολής και ποδοσφαιριστές - η αστυνομία δείχνει «ερυθρόλευκους». Υποστηρίζουν ότι βρέθηκαν κάποιοι που δεν έπρεπε να είναι εκεί και προπηλάκισαν τους διαιτητές.

Όπως αναφέρουν πηγές από την αστυνομία, μετά τη λήξη του αγώνα, η ομάδα της ΑΕΚ μπήκε στα αποδυτήρια της χωρίς κανένα πρόβλημα. Όταν όμως πήγαν να μπουν στο δικό τους οι διαιτητές, δέχτηκαν επίθεση από άτομα που δεν έπρεπε να βρίσκονται εκεί. Μάλιστα, η αστυνομία ρίχνει την ευθύνη για ότι ακολούθησε σε αυτούς τους ανθρώπους. Οι οποίοι προκάλεσαν επίθεση και οι δυνάμεις της αναγκάστηκαν να απαντήσουν.

Μια φωτό… χίλιες λέξεις, έξω από τα αποδυτήρια της ΑΕΚ!
Η αστυνομική δύναμη έξω από τα αποδυτήρια της ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν κάτι παραπάνω από ισχυρή και η φωτογραφία που δημοσιεύει το SDNA είναι αποκαλυπτική!

Πολύ ισχυρή αστυνομική παρουσία υπήρχε στους χώρους των αποδυτηρίων του «Γ. Καραϊσκάκης» και ιδιαίτερα στο σημείο που βρίσκονταν τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων, στην προκειμένη περίπτωση της ΑΕΚ.

Αυτό άλλωστε είχε ζητήσει επιτακτικά και ο παρατηρητής του ημιτελικού Περικλής Λασκαράκης, με αποτέλεσμα τουλάχιστον η παραμονή της αποστολής και οι άνθρωποι των φιλοξενούμενων να μην αντιμετωπίσουν κανέναν κίνδυνο.


Διαβάστε και αυτό: 

ΤΩΡΑ: Ξύλο και χημικά από τα ΜΑΤ στο "Γ. Καραϊσκάκης" - Έδειραν και παίκτες...; [photos]

Μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού απογοητευμένοι από το τελικό αποτέλεσμα του ημιτελικού με την ΑΕΚ, κινήθηκαν απειλητικά προς την πλευρά που βρίσκονται τα...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!