tromaktiko: Αναίσχυντα ... ευφυολογήματα από κουτοπόνηρους τύπους

Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Αναίσχυντα ... ευφυολογήματα από κουτοπόνηρους τύπους



Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
Η είδηση...
Τη δική του εκδοχή για το που θα πρέπει να πάνε τα χρήματα που θα εισπράξει το κράτος από τις περικοπές των συντάξεων, έδωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος.

Συγκεκριμένα είπε: «Εάν καταφέρουμε και εξηγήσουμε στον κόσμο ότι από το να έχει τη σύνταξη ο παππούς και να του παίρνει ένα 100αρικο το μήνα ο εγγονός, να πίνει φραπέ και να παίζει τάβλι, προτιμώ να του πάρω εγώ σαν κράτος, εφόσον είμαι σοβαρό, το 100αρικο και να το κάνω εργοδοτική εισφορά, να πάω να βρω δουλειά στο παιδί για να μην πίνει φραπέ»


Ο σχολιασμός…

Δεν σας κρύβω ότι τον παραπάνω κύριο τον θεωρούσα μέχρι σήμερα λιγότερο φαιδρό από όλο αυτό το συνονθύλευμα των ΣυριζΑνέλ και πραγματικά έπεσα από τα σύννεφα διαβάζοντας την παραπάνω δήλωση του.

Μια δήλωση η οποία σε άλλες εποχές θα δημιουργούσε γέλιο, επευφημίες και χειροκροτήματα στους θεατές μια θεατρικής χιουμοριστικής παράστασης αλλά την συγκεκριμένη περίοδο μας προκαλεί οργή και αγανάκτηση για το θράσος και την αναίδεια του και τον κατατάσσει ολοκληρωτικά στην ομάδα όλων αυτών των αναίσχυντων τύπων που καθορίζουν το παρόν και το μέλλον το δικό μας, των παιδιών μας και κυρίως της χώρας μας.

Ο κ. Δημήτρης Καμμένος πέρα από “λαγός” της παρέας των κυβερνόντων (κατά καιρούς μας πουλάει δήθεν αντιρρήσεις και διαφοροποιήσεις από τις άθλιες επιλογές τους) αποδεικνύεται ότι με τις παραπάνω δηλώσεις του διαθέτει και νοσηρή κουτοπόνηρη φαντασία με την οποία προσπαθεί να χρυσώσει το χάπι της επικείμενης ληστρικής επιδρομής εναντίων των συνταξιούχων.

κ. Καμμένε είμαι πεπεισμένος ότι ο χώρος και ο τρόπος που ζείτε δεν σας επιτρέπει να δείτε το που δίνουν (αν τους περισσεύει) το κατοστάρικο που θα κλέψετε για άλλη μία φορά από τις πενιχρές συντάξεις των πατεράδων μας και των παππούδων των παιδιών μας.

Αυτό το κατοστάρικο που θέλετε να δώσετε στους εργοδότες για να προσλάβουν τάχατε τους νέους με συνθήκες εργασιακής γαλέρας και μισθούς πείνας (όσους έχουν απομείνει και δεν έχουν φύγει στο εξωτερικό) δεν πηγαίνει σε φραπέδες όπως ισχυρίζεστε χωρίς τσίπα και ντροπή αλλά είναι το τσοντάρισμα για ένα πιάτο φαί στον άνεργο γιο τους ή την κόρη τους οι οποίοι προσπαθούν να έχουν τα παιδιά τους χορτάτα για να μη λιποθυμούν μέσα στις σχολικές τάξεις!

Φίλες/οι ο εν λόγω κύριος με τα μέχρι τώρα πεπραγμένα του αλλά και την παραπάνω “φτηνή” του σκέψη και ανάλυση αποδεικνύεται άξιος μισθοφόρος του συστήματος και το μόνο που του αξίζει είναι η χλεύη και η περιφρόνηση όλων μας!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!