Δείτε πως μπορείτε να το φτιάξετε στον φούρνο του σπιτιού σας εύκολα:...
Ξεκινάμε να περνάμε ένα - ένα τα κομμάτια της συκωταριάς εναλλάσσοντας συκώτι-πνευμόνι-καρδιά-νεφρά-γλυκάδια και συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσουν όλα τα κομμάτια.Τυλίγουμε τα κοκορετσάκια με τη μπόλια και έπειτα αρχίζουμε το δέσιμο με τα έντερα, πρώτα κατά μήκος και μετά στριφογυριστά.Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί είτε ακουμπώντας τα κάτω είτε βάζοντάς τα σε μία σχάρα.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45-60 λεπτά ανάλογα με το κόψιμο των κομματιών.
Σημαντικό είναι να μην ψηθεί πολύ γιατί ξεραίνεται και γίνεται σκληρό.
Πηγή
Ξεκινάμε να περνάμε ένα - ένα τα κομμάτια της συκωταριάς εναλλάσσοντας συκώτι-πνευμόνι-καρδιά-νεφρά-γλυκάδια και συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσουν όλα τα κομμάτια.Τυλίγουμε τα κοκορετσάκια με τη μπόλια και έπειτα αρχίζουμε το δέσιμο με τα έντερα, πρώτα κατά μήκος και μετά στριφογυριστά.Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί είτε ακουμπώντας τα κάτω είτε βάζοντάς τα σε μία σχάρα.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45-60 λεπτά ανάλογα με το κόψιμο των κομματιών.
Σημαντικό είναι να μην ψηθεί πολύ γιατί ξεραίνεται και γίνεται σκληρό.
Πηγή