Υλικά συνταγής
2 φωλιές Noodles
½ κρεμμύδι ξερό σε φέτες
1 πιπεριά κόκκινη σε φέτες
2 μανιτάρια πορτομπέλο σε φέτες
200γρ. γαρίδες καθαρισμένες
3 καρότα σε μπαστουνάκια
2 κ.σ. κάρυ
½ φλιτζ. σησαμέλαιο
100ml σόγια σος
αλάτι
πιπέρι
Διαδικασία συνταγής
Ετοιμάζουμε τα noodles σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας (συνήθως τα ζεματίζουμε σε ένα μπολ με βραστό νερό για 3-4 λεπτά).
Σε γουόκ ζεσταίνουμε το σησαμέλαιο. Προσθέτουμε τα λαχανικά και τις γαρίδες και ανακατεύουμε τακτικά για 3-4 λεπτά.
Προσθέτουμε το κάρυ, αλάτι και πιπέρι.
Μεταφέρουμε τα noodles απευθείας από το μπολ στο γουόκ και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε τη σόγια σος, ανακατεύουμε καλά, κατεβάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.

