tromaktiko: Θρίλερ με τον Μάριο του Survivor - Η εντολή των γιατρών

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Θρίλερ με τον Μάριο του Survivor - Η εντολή των γιατρών



Το ατύχημα του Μάριου έφερε σε δύσκολη θέση τον παίκτη…
Σύμφωνα με άρθρα του tothemaonline.com και ilovestyle.com, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης αναφέρεται πως δεν επιστρέφει τελικά στο Survivor, ωστόσο η απόφαση ακόμα δεν έχει παρθεί.

Το κάταγμα στην κλείδα κράτησε μεν τον Κύπριο παίκτη στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να αποθεραπευτεί για να γυρίσει και πάλι στο Survivor προκειμένου να διεκδικήσει το έπαθλο όμως με εντολή των γιατρών ο Μάριος θα πρέπει να διακόψει για αρκετό καιρό από το αγωνιστικό σκέλος του παιχνιδιού!

Αν και οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν πως ο «τρελός» Κύπριος χρειαζόταν περίπου τέσσερις εβδομάδες για να αναρρώσει και να γυρίσει πίσω στην ομάδα των «Μαχητών», αφού οι γιατροί έδειχναν να είναι αισιόδοξοι πως το κάταγμα της κλείδας του Μάριου θα μπορούσε να «κολλήσει» από μόνο του, όμως τα άσχημα νέα ήρθαν την Δευτέρα, 3/4, με την τελευταία ακτινογραφία του παίκτη που έδειχνε ότι το πρόβλημα δεν ήταν τόσο απλό όσο φαινόταν στην αρχή!




Ο Κύπριος παίκτης που θεωρείτο φαβορί για το έπαθλο των 100.000 ευρώ, δεν μπορεί να επιστρέψει πίσω στο νησί, καθώς οι νέες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και οι γνωματεύσεις των γιατρών δεν του το επιτρέπουν.

Η ανάρρωση του παίκτη εκτιμάται ότι θα διαρκέσει περίπου έξι εβδομάδες και όχι ένα μήνα, όπως αρχικά είχε ακουστεί.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!