tromaktiko: Εδώ και 10 χρόνια περνάει καθημερινά έξω από αυτό το εγκαταλελειμμένο Νοσοκομείο. Ένα Βράδυ όμως, τρομαγμένη βλέπει ότι…

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Εδώ και 10 χρόνια περνάει καθημερινά έξω από αυτό το εγκαταλελειμμένο Νοσοκομείο. Ένα Βράδυ όμως, τρομαγμένη βλέπει ότι…



Πόσο τρομακτικό είναι να περάσεις από κάπου που περνάς κάθε μέρα και να παρατηρήσεις κάτι που σε κάνει να ανατριχιάζεις;... Κάτι τέτοιο συνέβη στην νοσοκόμα Lisa Walley Staggs από την Νέα Ορλεάνη, καθώς γύριζε σπίτι της μετά την δουλειά. Η Lisa παρατήρησε κάτι πολύ τρομακτικό στο παράθυρο ενός κτιρίου.

Τι ήταν αυτό που είδε;

Το εγκαταλελειμμένο νοσοκομείο…



Το κτίριο αυτό ήταν φιλανθρωπικό νοσοκομείο μέχρι το 2005 που καταστράφηκε από τις πλημμύρες του τυφώνα Κατρίνα. Οι αρχές δεν κατάφεραν να ξαναχτίσουν το εσωτερικό του νοσοκομείου λόγω της εκτεταμένης ζημιάς και αποφάσισαν να το κλείσουν. Από τότε το νοσοκομείο είναι εγκαταλελειμμένο.

Η Μαρία κατέβηκε 4 Νούμερα στα ρούχα της! Εσύ;

10 χρόνια αργότερα όλοι μιλάνε γι’αυτή την φωτογραφία…



Ένα βράδυ μετά την δουλειά, η Lisa Walley Staggs εντόπισε κάτι παράξενο σε ένα από τα παράθυρα του νοσοκομείου καθώς γυρνούσε σπίτι από την δουλειά.

Βλέπετε το φως; Κοιτάξτε καλύτερα…


Έγραψε για το περιστατικό στο Facebook…




Και αυτή ήταν η απάντηση…



Λίγο μετά το περιστατικό, ένας χρήστης του Instagram, ο shortestsim, δημοσίευσε αυτή την φωτογραφία από το εσωτερικό του δωματίου όπου η Lisa είδε το φως. Είπε ότι η λάμψη ήταν αυτά τα φώτα και όχι κάποιο τρομακτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο ή φάντασμα. Πολλοί πιστεύουν ότι είναι αλήθεια, ενώ άλλοι κάνουν απλά υποθέσεις.

Απίστευτα τρομακτικό!


Εσείς ποια πιστεύετε ότι είναι η αιτία του μοβ φωτός;
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!