tromaktiko: Γλυκά Νερά: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών έξω από Δημοτικό σχολείο - Τον "γάζωσαν" μπροστά στα μάτια του παιδιού του

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Γλυκά Νερά: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών έξω από Δημοτικό σχολείο - Τον "γάζωσαν" μπροστά στα μάτια του παιδιού του



- 4 οι δράστες της επίθεσης
- Τον "γάζωσαν" με καλάσνικοφ
- Στο σημείο βρέθηκε καμμένο αυτοκίνητο...

Μαφιόζικη ενέδρα έστησαν άγνωστοι σε άνδρα έξω από δημοτικό σχολείο στην οδό Σαλώνων, στα Γλυκά Νερά, μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών.

Ένας άνδρας έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς έξω από δημοτικό σχολείο που βρίσκεται στα Γλυκά Νερά ενώ μια γυναίκα τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σε μια επίθεση που δείχνει οτι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ο άνδρας δέχθηκε καταιγισμό πυρών από τέσσερις κουκουλοφόρους δράστες, οι οποίοι πιθανότατα χρησιμοποίησαν Καλάσνικοφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, από αστυνομικές πηγές, ο νεκρός είναι γνωστός μπράβος της νύχτας.

Δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί αν ο άνδρας πριν δεχθεί την επίθεση είχε αφήσει το παιδί του στο σχολείο, το οποίο βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το σημείο της επίθεσης.

Επίσης δεν επιβεβαιώνεται αν η γυναίκα που τραυματίστηκε τον συνόδευε ή αν ήταν περαστική μητέρα που άφηνε το παιδί της στο σχολείο.

Γύρω στα 500 μέτρα από το σημείο της επίθεσης εντοπίστηκε αυτοκίνητο καμμένο με τη αστυνομία να θεωρεί ότι αυτό ανήκει στους δράστες της επίθεσης, οι οποίο διέφυγαν με δύο μοτοσικλέτες.

Συγκλονιστική μαρτυρία για την άγρια εκτέλεση: "Από την μια πόρτα έμπαινε το παιδί του και από την άλλη τον..." [video]

Μια τρομοκρατημένη μητέρα περιγράφει τις δραματικές ώρες: «Έτρεξα στο σχολείο και είδα έναν άντρα πεσμένο στο αυτοκίνητό του. Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια των παιδιών»...

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!