tromaktiko: Το "έληξε" οριστικά ο Κομίνης - Καταστροφή για Παναθηναϊκό

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Το "έληξε" οριστικά ο Κομίνης - Καταστροφή για Παναθηναϊκό



Μετά από μιάμιση ώρα ο Κομίνης ανακοίνωσε την οριστική διακοπή στη Λεωφόρο. Παίρνει τη νίκη ο ΠΑΟΚ, μηδενισμός, -3 βαθμοί φέτος και -2 του χρόνου για τους «πράσινους»...



Τελικώς οριστική διακοπή στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο. Ο Γιώργος Κομίνης ύστερα από μιάμιση ώρα, όπου υπήρξαν διαβουλεύσεις στα αποδυτήρια, αποφάσισε να διακόψει οριστικά το ματς και ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός να δεχθεί μία μεγάλη καταστροφή.

Όλα έγιναν όταν ξεκίνησε η σύρραξη εντός αγωνιστικού χώρου μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Η κατάσταση ξέφυγε, λοιπόν, στο 55΄ και ταυτόχρονα ως αποκορύφωμα ήρθε και ο τραυματισμός του Βλάνταν Ίβιτς στο κεφάλι από ένα κουτάκι μπύρας στο κεφάλι, το οποίο έφυγε από την εξέδρα. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις. 

Πλέον το ματς πηγαίνει στον ΠΑΟΚ, καθώς η διακοπή προήλθε από υπαιτιότητα του γηπεδούχου και εκτός αυτού ο Παναθηναϊκός αναμένεται να τιμωρηθεί με φοβερές ποινές αφαίρεσης 3 βαθμών για φέτος και 2 για του χρόνου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το άρθρο 15, παράγραφος 3 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, για ρίψη αντικειμένων από την οποία επήλθε τραυματισμός, το ματς διακόπτεται και επιβάλλεται πρόστιμο 30.000 έως 50.000 ευρώ και 1 έως 2 αγωνιστικές τιμωρία της έδρας.

Οι ποινές για την διακοπή του αγώνα προβλέπονται στο άρθρο 21 του ΚΑΠ, όπου σύμφωνα με την παράγραφο 3, εδάφιο β), επιβάλλεται:

«Αφαίρεση 3 βαθμών καθώς επίσης και αφαίρεση 2 βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα από την υπαίτια ομάδα, αν ο αγώνας διακοπεί πριν από την κανονική λήξη του».

Σύμφωνα με την παράγραφο 4 του ίδιου άρθρου, η υπαίτια ομάδα «θεωρείται ότι ηττήθηκε με τέρματα 0-3».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!