tromaktiko: Δεν πάει το μυαλό σας! Δείτε τι βρήκε μία γυναίκα στο καθιστικό του σπιτιού της

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Δεν πάει το μυαλό σας! Δείτε τι βρήκε μία γυναίκα στο καθιστικό του σπιτιού της



Πριν 2 μήνες, μία γυναίκα από τη Γεωργία άκουσε ένα...
βουητό μέσα στο σπίτι της. Η κοπέλα κάλεσε αμέσως το σύντροφό της, ο οποίος είναι μελισσοκόμος, για κάθε ενδεχόμενο. Έτσι, ο φίλος της πήγε μαζί με ένα κουτί για να προσελκύσει τις μέλισσες.

Ένας τεράστιος αριθμός μελισσών άρχισε τότε να περικυκλώνει το ζευγάρι στην προσπάθεια που έκαναν να τις απομακρύνουν. Ωστόσο, αυτό που προκαλεί σοκ είναι ότι μέσα στο σπίτι και συγκεκριμένα στην οροφή του καθιστικού ήταν κρυμμένες 120.000 μέλισσες.

Το ζευγάρι δεν είχε ακούσει ποτέ κάποιον περίεργο ήχο και έτσι δεν είχε υποψιαστεί τι μπορεί να κρυβόταν στο σπίτι του. Ο μελισσοκόμος χρησιμοποίησε τη θερμότητα για να εντοπίσει την κυψέλη και όταν τη βρήκε έκοψε σιγά σιγά την άκρη της. Κατά τη διάρκεια των 6 ωρών ο άντρας δέχτηκε περίπου 15 τσιμπήματα από τις μέλισσες καθώς είχε αφήσει ένα κενό για να μπορεί να τις τοποθετεί σε κουτιά.

Οι κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι και οι προηγούμενοι ένοικοι του σπιτιού είχαν αντίστοιχο πρόβλημα και έτσι ο άντρας μόνωσε την περιοχή που χωρίζει τον πάνω με τον κάτω όροφο, για να μην υπάρχει κανένα κενό.

Την επόμενη μέρα βρήκαν νεκρές περίπου 20 μέλισσες στο πάτωμα του καθιστικού, κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό αφού έχασαν το σπίτι τους.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!