tromaktiko: Πρέβεζα: Εγκληματική Συμμορία με πλούσια δράση στα "Δίχτυα" της ΕΛ.ΑΣ

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Πρέβεζα: Εγκληματική Συμμορία με πλούσια δράση στα "Δίχτυα" της ΕΛ.ΑΣ



Επειτα απο συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση , συνελήφθησαν σήμερα στον Λούρο ,στην Πέτρα... Πρέβεζας καθώς και στη Φιλοθέη Άρτας, επτά ημεδαποί, ηλικίας από 19 έως 34 ετών, μέλη εγκληματικής συμμορίας.

Οι συλληφθέντες κυρίως Ρομά , εμπλέκονται σε ληστείες, διαρρήξεις - κλοπές καθώς και σε απόπειρα εκβίασης, σε περιοχές των Νομών Πρέβεζας, Άρτας και Ιωαννίνων.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,στην περιοχή του Λούρου προσέγγισαν γυναίκα που κινούνταν πεζή αρπάζοντάς της την τσάντα ,που περιείχε χρηματικό ποσό.

Παράλληλα ,διέπραξαν διάρρηξη με κλεμμένο αυτοκίνητο ,επίσης στην περιοχή του Λούρου το οποίο και έκαψαν στη συνέχεια , προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη τους .

Η συμμορία έχει στο ενεργητικό της μεταξύ άλλων και μια απόπειρα κλοπής από κατάστημα ΕΛΤΑ, μια απόπειρα εκβιασμού εις βάρος επιχειρηματία στο Κανάλι Πρέβεζας αλλά και διαρρήξεις σε σπίτια στην Άρτα στην Πρέβεζα και στα Ιωάννινα.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πλήθος χρυσαφικών ως προϊόντα κλοπών, όπλα και οχήματα. Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!