tromaktiko: Ίχνος DNA της 36χρονης βρέθηκε στο αυτοκίνητο του αγγειοχειρουργού

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Ίχνος DNA της 36χρονης βρέθηκε στο αυτοκίνητο του αγγειοχειρουργού



Σύμφωνα με τον Alpha, το σημείο στο οποίο βρέθηκε το DNA δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι ο γιατρός ενέχεται στην δολοφονία της άτυχης γυναίκας...
παρ’ότι ο ίδιος αρνείται κάθε εμπλοκή – Του επιτέθηκαν οι κρατούμενοι στα Διαβατά όπου μεταφέρθηκε

Τον δρόμο για τις φυλακές «έδειξαν» ανακρίτρια και εισαγγελέας στον 38χρονο γιατρό που κατηγορείται για τη δολοφονία της 36χρονης Γεωργιανής, το πτώμα της οποίας βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, σε γκρεμό, στο Παλιούρι Χαλκιδικής. Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα πως οι κρατούμενοι των φυλακών Διαβατών όπου οδηγήθηκε, ειδικά οι συμπατριώτες του θύματος, του επιτέθηκαν, γεγονός που τον σόκαρε, όπως δήλωσε η δικηγόρος του.

Ο κατηγορούμενος, ειδικευόμενος αγγειοχειρουργός στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της τρίωρης απολογίας του σε τακτική ανακρίτρια της Θεσσαλονίκης, αρνήθηκε τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της περιύβρισης νεκρού που του αποδίδονται, ενώ φέρεται να ισχυρίστηκε ότι υπήρχε ερωτικό ενδιαφέρον από την πλευρά της 36χρονης προς εκείνον.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, προέβαλε τον ισχυρισμό ότι κάποιος τον «παγίδευσε» στην υπόθεση. «Έχω παγιδευτεί. Κάποιος ζήλεψε το ενδιαφέρον που είχε εκδηλώσει για μένα» φέρεται να είπε. Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι το τελευταίο διάστημα επικοινωνούσε με τη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, μέσω facebook. «Γίναμε “φίλοι” στο facebook τον περασμένο Γενάρη κι έναν μήνα αργότερα ξεκινήσαμε να συνομιλούμε», απολογήθηκε.

Στην απόφαση για την προφυλάκισή του γιατρού, σημαντικό ρόλο έπαιξαν και τα νέα στοιχεία που έχει στα χέρια της η αστυνομία για την υπόθεση, καθώς πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha αναφέρουν ότι βρέθηκε ίχνος DNA της 36χρονης γυναίκας στο αυτοκίνητο του κατηγορούμενου. Μάλιστα το σημείο στο οποίο βρέθηκε το DNA, λένε πάντα οι ίδιες πληροφορίες, δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι ο γιατρός ενέχεται στην δολοφονία της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 38χρονος ανέφερε ότι είχε προγραμματισμένο ιατρικό ραντεβού με τη θανούσα, στις 26 Απριλίου, στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο, όπου εκείνη επρόκειτο να υποβληθεί σε μικροεπέμβαση (συμπληρωματική σε προγενέστερη). Όπως -όμως- διατείνεται ο ίδιος, η 36χρονη ουδέποτε εμφανίστηκε στο συγκεκριμένο ραντεβού, περιγράφοντας με τον εξής τρόπο την επικοινωνία που είχε μαζί της εκείνη την ημέρα: «Μου έστειλε μήνυμα, λέγοντας “έρχομαι τώρα, διώξ’ τους όλους”, αλλά λίγο αργότερα μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι της έτυχε κάτι έκτακτο κι ότι θα φύγει». Διευκρίνισε, δε, ότι το ιατρικό ραντεβού ήταν σε γνώση του διευθυντή του νοσοκομείου. Σε ό,τι αφορά το αναισθητικό που ανιχνεύθηκε στο άψυχο σώμα της, φέρεται να επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για ενδονοσοκομειακό φάρμακο, αλλά δήλωσε άγνοια για το πώς χρησιμοποιήθηκε.

Ερωτηθείς από την ανακρίτρια για τη διαδρομή που έκανε την ίδια ημέρα με το αυτοκίνητό του προς τη Χαλκιδική -κάτι που επιβεβαιώνεται από την άρση του κινητού τηλεφώνου του- απολογήθηκε ότι κάνει συχνά τη συγκεκριμένη διαδρομή για να «ξεδώσει». Αναφορικά με κάποιες περίεργες κινήσεις που φαίνεται να κατέγραψε κάμερα στο προαύλιο του νοσοκομείου, ο ίδιος φέρεται να εξήγησε ότι μετέφερε στο αυτοκίνητό του τρεις τσάντες, μία με άπλυτα, μία δεύτερη με τον υπολογιστή του και μία τρίτη με φαγώσιμα.

Οι ισχυρισμοί του φάνηκαν να μην πείθουν την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα γνωμοδοτήσεων, που συμφώνησαν να τον κρίνουν προσωρινά κρατούμενο. Η συνήγορός του δήλωσε ότι προτίθεται να προσφύγει κατά της προσωρινής κράτησης. Τα επόμενα 24ωρα θα ολοκληρωθούν οι εργαστηριακές εξετάσεις που αναμένεται να ρίξουν «φως» στα αίτια θανάτου της 36χρονης. Το πτώμα της εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη, ενώ δεν βρέθηκαν εμφανή σημάδια βίαιης ενέργειας σε βάρος της, παρά μόνο το αναισθητικό που ανιχνεύθηκε στη σορό.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!