tromaktiko: Ανακοίνωση ΕΣΗΕΑ για ΔΟΛ, Μαρινάκη και MEGA

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Ανακοίνωση ΕΣΗΕΑ για ΔΟΛ, Μαρινάκη και MEGA



Ανακοίνωση για την πώληση του ΔΟΛ στον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ...
Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Ολοκληρώθηκε σήμερα η διαδικασία πώλησης του ΔΟΛ, που περιέρχεται στην κατοχή του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μαζί με τις ιστορικές εφημερίδες «ΤΟ ΒΗΜΑ», «ΤΑ ΝΕΑ», τα περιοδικά, τις ιστοσελίδες, το Ρ/Σ «ΒΗΜΑ FM», εξασφαλίζει και τις συμμετοχές του Οργανισμού στο «MEGA», την εκτυπωτική μονάδα «ΙΡΙΣ» και το πρακτορείο διανομής «Άργος».

Η περιπέτεια, όμως, δεν τελείωσε για τους εργαζόμενους.

Οι συνάδελφοι όλο το προηγούμενο διάστημα και ειδικότερα από την έναρξη της ειδικής διαχείρισης μέχρι τώρα, έπραξαν το καθήκον τους και με το παραπάνω, επιμένοντας με υψηλό αίσθημα ευθύνης στη γραμμή διάσωσης ενός από τους ιστορικότερους εκδοτικούς ομίλους της χώρας.

Η επόμενη μέρα δεν μπορεί, λοιπόν, να βρει χαμένους τους εργαζόμενους.

Η νέα ιδιοκτησία οφείλει να αντιμετωπίσει αυτά, που προκάλεσε το ναυάγιο της προηγούμενης εργοδοσίας και να δικαιώσει τις προσδοκίες των συναδέλφων για την κανονική έκδοση των εφημερίδων και την λειτουργία των λοιπών Μέσων του Οργανισμού με κατοχύρωση των θέσεων εργασίας και με σεβασμό στο δικαίωμα της κοινής γνώμης για υπεύθυνη ενημέρωση».

Να σεβασθεί, επίσης, τις άυλες αλλά μετρήσιμες αξίες του ΔΟΛ, δηλαδή την κουλτούρα, το κύρος και την δύναμη της ιστορικότητας που τον συνοδεύουν και τα οποία εγγυώνται οι εργαζόμενοι».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!