tromaktiko: Εικόνες φρίκης: Σφάζουν ζωντανά παιδιά στην Τουρκία για να αφαιρέσουν όργανά τους [video]

Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

Εικόνες φρίκης: Σφάζουν ζωντανά παιδιά στην Τουρκία για να αφαιρέσουν όργανά τους [video]



ΠΡΟΣΟΧΗ -ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ-

Ένα πραγματικά σοκαριστικό γεγονός συμβαίνει εδώ και καιρό στην Τουρκία. Όπως φαίνεται, οι Τούρκοι κάνουν εμπόριο οργάνων αφαιρώντας όργανα από παιδιά Σύριων μεταναστών ενώ είναι ακόμη ζωντανά...


Στο παρακάτω βίντεο, το οποίο έχει αφαιρεθεί στο παρελθόν από το Youtube, φαίνεται ένα κορίτσι ηλικίας περίπου τριών χρόνων. Το κορίτσι αυτό ουρλιάζει δυνατά σαν να γνωρίζει τι επρόκειτο να του συμβεί καθώς το μεταφέρουν δυο άνθρωποι, προφανώς Τούρκοι, στην αίθουσα προκειμένου να του αφαιρέσουν τα όργανα. Στην αίθουσα αυτή κείτονται πλήθος από σάκους απορριμμάτων με σωματικά μέλη από πτώματα άλλων παιδιών που θανατώθηκαν με τον ίδιο τρόπο.



Η Λιβανέζική εφημερίδα ad-Diyar αναφέρει πως οι Τουρκικές αρχές μεταφέρουν νεαρούς Σύριους και παιδιά τραυματίες που εισέρχονται στην Τουρκία, σε νοσοκομεία στην Αντάλεια και στο Ισκεντερούν σε αυτοκίνητα που επιβλέπονται από την τουρκική αστυνομία και μυστικές υπηρεσίες.

Οι Σύριοι τραυματίες αφότου αναισθητοποιούνται, τα όργανα του σώματός τους αφαιρούνται και ύστερα σκοτώνονται για να θαφτούν στα σύνορα της Τουρκίας ή αλλού.

Όπως μαρτυρεί η εφημερίδα, στις χώρες της Ευρώπης, ήταν από καιρό γνωστό αυτό το εμπόριο. Μάλιστα, Σύριοι γιατροί οι οποίοι είχαν έρθει από Γερμανία, Γαλλία και Βέλγιο για να φροντίσουν τους τραυματίες, ανακάλυψαν αυτή την κλοπή σωματικών οργάνων αλλά συνάντησαν εμπόδια στη συλλογή περεταίρω πληροφοριών από τον Τουρκικό στρατό.



Η εφημερίδα ad-Diyar τονίζει πως, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφάλειας των ΗΠΑ FSA, έχι προκαλέσει μεγάλες καταστροφές με βομβαρδισμού στα νοσοκομεία της Συρίας, καταστρέφοντας τον ιατρικό εξοπλισμό και τις ιατρικές προμήθειες. Γι αυτό το λόγο Σύριοι από την περιοχή του Χαλεπιού καταλήγουν στα τουρκικά νοσοκομεία αγνοώντας τον κίνδυνο.

Αυτό όμως που δεν γνωρίζουν είναι πως η FSA σε συνεργασία με ορισμένα ασθενοφόρα της Συρίας μεταφέρουν τους τραυματίες σε νοσοκομεία της Τουρκίας όπου εκεί γίνεται η αφαίρεση και το εμπόριο οργάνων. Σε πολλά πτώματα τα οποία βρέθηκαν, έλειπαν όργανα όπως μάτια, νεφρά κλπ.



H ad-Diyar, αποκαλύπτει πως, σε μια από τις περιπτώσεις, Τούρκοι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι από τους 60.000 τραυματίες πολίτες και στρατιώτες που μεταφέρθηκαν στην Τουρκία, αφαιρέθηκαν όργανα από τους 15.622, των οποίων τα πτώματα στάλθηκαν πίσω στη Συρία για να θαφτούν.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!