tromaktiko: Ο θάνατος του 11χρονου στο Μενίδι και η εγκληματικότητα στον «πρωινό καφέ» της ΝΔ

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Ο θάνατος του 11χρονου στο Μενίδι και η εγκληματικότητα στον «πρωινό καφέ» της ΝΔ



Η έξαρση της εγκληματικότητας και το «άβατο» στο Μενίδι, όπως αναδείχτηκαν...
από τον θανάσιμο τραυματισμό από σφαίρα του 11χρονου μαθητή, την προηγούμενη Πέμπτη, απασχόλησαν την σημερινή πρωινή σύσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη με τους στενούς του συνεργάτες.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής σύσκεψης, ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε την πάγια θέση του ότι «ο σεβασμός στο Νόμο και την Τάξη αποτελεί βασική προτεραιότητα για την αυριανή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».

Τα θέματα ασφάλειας έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν την Πειραιώς. Ενδεικτικά, υπενθυμίζεται ότι στις 20 Απριλίου 2016 ο κ. Μητσοτάκης προκάλεσε Προ Ημερησίας Διατάξεως Συζήτηση στη Βουλή, στην διάρκεια της οποίας επεσήμανε την έξαρση της εγκληματικότητας και τις ευθύνες της Κυβέρνησης, ενώ πέρσι το καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις 16 Ιουνίου του 2016 ο αρχηγός της ΝΔ είχε πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Μενίδι. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον περασμένο Φεβρουάριο έφερε το θέμα της εγκληματικότητας στη Βουλή με επίκαιρη ερώτηση που συζητήθηκε στην ώρα του πρωθυπουργού.

Ο κ. Μητσοτάκης συγκαλεί σήμερα, Δευτέρα 12 Ιουνίου, στις 14:00, σύσκεψη στην οποία θα συμμετέχουν ο Δήμαρχος Αχαρνών, κ. Γιάννης Κασσαβός, ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, οι βουλευτές Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάκης Βορίδης, κυρία Γεωργία Μαρτίνου, κ. Γιώργος Βλάχος και κ. Αθανάσιος Μπούρας, καθώς και οι δύο τελευταίοι διατελέσαντες Υπουργοί Δημοσίας Τάξης επί Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκος Δένδιας και κ. Βασίλης Κικίλιας.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!