tromaktiko: Τεράστιο Οικονομικό Σκάνδαλο: Μαύρη τρύπα 70.000 χιλιάδων ευρώ στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης – Που είναι τα λεφτά των δημοτών Δήμαρχε; [video]

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Τεράστιο Οικονομικό Σκάνδαλο: Μαύρη τρύπα 70.000 χιλιάδων ευρώ στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης – Που είναι τα λεφτά των δημοτών Δήμαρχε; [video]



Σκήνες απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης εβδομάδας, του...
αμφιλεγόμενου δήμου των 3Β! Όσα συμβαίνουν στον συγκεκριμένο δήμο το τελευταίο διάστημα, πραγματικά δεν έχουν προηγούμενο!!!

Σύζυγοι δημοτικών συμβούλων μπουκάρουν και ξεμαλλιάζονται με ερωμένες των συζύγων τους, θυελλώδεις παράνομοι έρωτες, διαζύγια, οικονομικά σκάνδαλα, ύποπτες σχέσεις κάποιων με αρχιεκβιαστές του διαδικτύου και της τοπικής κοινωνίας και πολλά πολλά άλλα πικάντικα, συνθέτουν το σκηνικό διαφόρων συνεδριάσεων.

Πρωταγωνιστής αυτή τη φορά ο ίδιος ο Δήμαρχος που λίγο έλειψε να πιαστεί στα χέρια με τον σύζυγο δημοτικής συμβούλου. Ταύρος εν υαλοπωλείο ο “άρχοντας” ξέχασε αξιώματα, “σήκωσε τα μανίκια” και πήρε θέση μάχης (καθήμενος).

Αφορμή για τον τσαμπουκά στάθηκε το γεγονός πως η δημοτική αρχή αποφάσισε, με καθυστέρηση τριών – και βάλε – χρόνων, (!!!) να στείλει τώρα άρον άρον στον εισαγγελέα, την υπόθεση της δημοτικής συμβούλου, Μαρίας Σίνα για τα 70.000 ευρώ που έχουν κάνει φτερά από το ταμείο της δευτεροβάθμιας επιτροπής, τον καιρό που ήταν πρόεδρος η Μαρία Σίνα.

Η υπόθεση αυτή τράβηξε τόσα χρόνια, σε σημείο που θα μπορούσε να πει κάποιος πως ξεχείλωσε (το παραδέχθηκε και ο ίδιος Κωνσταντέλλος στο πρόσφατο Δ.Σ, στρουθοκαμηλίζοντας βέβαια…), με την ανοχή του δημάρχου φυσικά, αφού εύκολα μπορεί κάποιος να υποψιαστεί πως είναι αυτός που έκανε “πλάτες” στη δημοτική σύμβουλο και νυν αντιπρόεδρο του Δ.Σ.

Πραγματική βόμβα, όμως, πέταξε ο σύζυγος της κυρίας, ο οποίος κατά τη διάρκεια του συμβουλίου και παρουσία δεκάδων πολιτών, είπε ξεκάθαρα πως ο Κωνσταντέλλος είχε υποσχεθεί πράγματα στη σύζυγό του, σε κατ’ ιδίαν συζήτηση που είχαν στο γραφείο του, που όμως τελικά δεν τήρησε.

Και πως θα μπορούσε να κάνει αλλιώς και να πραγματοποιήσει τα υποσχόμενα ο αβανταδόρος δήμαρχος αφού, μετά από καταγγελίες αγανακτισμένων πολιτών που “επαναστάτησαν” στην ένοχη σιωπή του, μπούκαραν οι Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης στον Δήμο και κάνουν φύλλο και φτερό τις αρμόδιες υπηρεσίες, στριμώχνοντας άσχημα τόσο τον δήμαρχο, όσο και τους άλλους εμπλεκόμενους στην υπόθεση. Και λέμε “άλλους” γιατί σ’ αυτήν την υπόθεση φίλοι μου, οι εμπλεκόμενοι είναι πολλοί… Και παλιοί και νέοι δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και μέλη της δευτεροβάθμιας επιτροπής!

Είναι όμως σίγουρο φίλοι μου, πως οι Ελεγκτές μόλις τελειώσουν την έρευνα, θα στείλουν την υπόθεση στο αρμόδιο εισαγγελέα και αυτό είναι κάτι που γνωρίζει καλά ο Κωνσταντέλλος. Γι’ αυτό και έσπευσε να φέρει την υπόθεση στο Δ.Σ και να πάρει γρήγορα απόφαση, έτσι ώστε να προλάβει να τακτοποιήσει εκκρεμότητες δεκάδων χιλιάδων ευρώ που λείπουν τα τελευταία χρόνια από τα ταμεία του δήμου, πριν το κάλεσμα της δικαιοσύνης. Ίσως γι’ αυτό απέρριψε και το αίτημα για αναβολή του συγκεκριμένου θέματος που ζήτησαν μέλη της αντιπολίτευσης, καθώς γνωρίζει από πρώτο χέρι πως τα περιθώρια στένεψαν πολύ, σε σημείο που άρχισαν να τον… πνίγουν.

Όπως θα ακούσετε και στο βίντεο, ο ίδιος, για να επισπεύσει (με καθυστέρηση τριών χρόνων (!!!!) μην το ξεχνάμε αυτό) τη διαδικασία ελέγχου, θέλει να στείλει την υπόθεση (ΣΙΝΑ) “πάνω στα μεγάλα κεφάλια”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε την επικεφαλής των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, Μάρη Ζεντέλη-Παπασπύρου, της οποίας μάλιστα το όνομα ούτε καν γνώριζε, με αποτέλεσμα να την αποκαλέσει λανθασμένα Στασινοπούλου!

Το επιχείρημα που επικαλείται ο Κωνσταντέλλος είναι ότι δήθεν οι Ελεγκτές που έχουν αναλάβει τώρα τον έλεγχο της συγκκριμένης υπόθεσης και όχι μόνο αυτής όπως λένε οι πληροφορίες μας…”θα άργήσουν πολύ να βγάλουν το πόρισμα”. Έτσι λοιπόν και για να τελειώνει μ’ αυτό το θέμα και αφού έχει περάσει μια τριετία αποφάσισε, ο άμεμπτος και αδέκαστος Κωνσταντέλλος, πως ήρθε η ώρα να διώξει οποιαδήποτε σύννεφο έχει σκεπάσει τον δήμο που διοικεί και gi ayt;o θα πάρει τον φάκελο να τον παραδώσει χέρι χέρι, στην κ.Επιθεωρήτρια.

Έξυπνος (?) ο δήμαρχος… αλλά άργησε πολύ! Και όπως λέει και ο σοφός λαός μας, “το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται”!

Θα πρέπει λοιπόν ο κύριος αυτός, όπως και να ‘χει, να δώσει εξηγήσεις τόσο στη διακαιοσύνη, όσο και στο 50% των πολιτών που τον ψήφισαν, όχι μόνο γι’ αυτό το θέμα, για το οποίο φέρει τεράστια ευθύνη, αλλά και για άλλα εξίσου σοβαρά ζητήματα, για τα οποία υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κατηγορηθεί από τις αρχές για παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας.

Αναμένουμε, λοιπόν, το πορίσμα των Ελεγκτών με μεγάλο ενδιαφέρον.

Υ.Σ: Και να θυμάστε κύριε δήμαρχε, ότι αυτά τα πορίσματα δε θα αργήσουν να συνταχθούν και να δοθούν στη δικαιοσύνη, όπως θέλετε να επικαλείστε. Οι ελεγκτές με “σκονάκι” ή χωρίς…θα βρουν όλες τις εκκρεμότητες και μαλίστα πολύ γρήγορα. Γατί τα “σκονάκια” των Ελεγκτών εμπεριέχουν στοιχεία και αποδείξεις που δεν χωρούν αμφισβήτηση από κανέναν σαλτιμπάκο της πολιτικής.

Οι συντάκτες του anatropionline.gr, για να σας φρεσκάρουμε τη μνήμη σας, ήταν αυτοί που δημοσιοποίησαν πρώτοι το τεράστιο έλλειμμα στο δήμο σας (πατήστε εδώ), το οποίο εσείς προσωπικά το “απλώσατε σαν τραχανά”, όπως χαρακτηριστικά είπατε στο Δ.Σ, προσπαθώντας να ρίξετε την μπάλα στην εξέδρα…

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!