tromaktiko: Έκρηξη βόμβας στον Αστυνομικό Σταθμό Δεκέλειας - Τραυματίστηκε Αστυνομικός

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Έκρηξη βόμβας στον Αστυνομικό Σταθμό Δεκέλειας - Τραυματίστηκε Αστυνομικός



Έκρηξη βόμβας σημείωθηκε γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα της Τρίτης έξω από τον Αστυνομικό Σταθμό Δεκέλειας στις βρετανικές Βάσεις, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός αστυνομικού των Βάσεων...


Σύμφωνα με εκπρόσωπο των βρετανικών Βάσεων με τον οποίο επικοινώνησε το philenews, πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και ως τέτοια εξετάζει την υπόθεση η Αστυνομία των Βάσεων.

Ο εκπρόσωπος διαβεβαίωσε ότι ο αστυνομικός-φρουρός του Αστυνομικού Σταθμού που τραυματίστηκε,φέρει πολύ ελαφρά κι επιπόλαια τραύματα.

Ανέφερε ακόμα ότι από το ωστικό κύμα της έκρηξης σημειώθηκαν πολύ μικρές ζημιές στο κτήριο του Αστυνομικού Σταθμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος πλησίασε με μοτοσικλέτα την περίφραξη του Αστυνομικού Σταθμού, πέταξε τη βόμβα στον προαύλιο χώρο και στη συνέχεια διέφυγε. Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν το περιστατικό, ωστόσο, το γεγονός ότι ο δράστης φορούσε κράνος μοτοσικλετιστή, δυσκολεύει τις βρετανικές αρχές των Βάσεων.

Η σκηνή αποκλείστηκε και με το πρώτο φως της ημέρας άρχισαν οι έρευνες. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η ηγεσία των βρετανικών Βάσεων αναμένεται να επισκεφθεί τον Αστυνομικό Σταθμό Δεκέλειας.

Η Αστυνομία των βρετανικών Βάσεων προς το παρόν δεν θα προβεί σε κάποια άλλη ανακοίνωση, καθώς οι έρευνες είναι, όπως είπε ο εκπρόσωπος, στο αρχικό στάδιο.

Πηγή: philenews
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!