tromaktiko: Εγινε μπαμπάς ο George Clooney

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Εγινε μπαμπάς ο George Clooney



Γεννήθηκαν πριν από λίγες ώρες η...
Έλλα και ο Αλεξάντερ Κλούνεϊ- Μαμά και μωρά χαίρουν άκρας υγείας
Ο George Clooney και η σύζυγός του Amal Αlamuddin έγιναν σήμερα γονείς. Η διάσημη δικηγόρος έφερε στη ζωή τα δίδυμα τους, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.

«Σήμερα το πρωί η Amal και George υποδέχθηκαν στη ζωή τους την Ella, και τον Alexander οι οποίοι μαζί με τη μαμά τους είναι υγιείς και ευτυχισμένοι. Ο George είναι ζαλισμένος και θα συνέλθει σε λίγες ημέρες», ανέφερε το email που έστειλε στη USA Today ο εκπρόσωπος του ζευγαριού, Stan Rosenfield.

Ο διάσημος πρωταγωνιστής, ηλικίας 55 ετών και η 39χρονη Λιβανοβρετανίδα δικηγόρος παντρεύτηκαν το 2014 στη Βενετία. Διεθνούς φήμης νομικός, η Amal Alamuddin  εργάστηκε το 2014 στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο και μεταξύ των πελατών της βρίσκονται η πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας Γιούλια Τιμοσένκο και ο Αυστραλός ιδρυτής του Wikileaks Τζούλιαν Άσανζ.

Τα τελευταία χρόνια ο Clooney είχε κατακτήσει τον τίτλο του περιζήτητου εργένη με τους δημοσιογράφους να γράφουν για τις σχέσεις του με όμορφες καλλονές και κάθε φορά να εικάζουν πως ο ηθοποιός θα ανέβει... αυτή τη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας.

Όλα αυτά άλλαξαν το 2013, όταν γνώρισε την Amal Alamuddin. Τον Απρίλιο του επόμενου έτους της έκανε πρόταση γάμου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Βενετία το Σεπτέμβριο του 2014 σε μια τελετή που έγινε πρωτοσέλιδο στα περισσότερα lifestyle Μέσα του πλανήτη.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!