tromaktiko: Mε μαύρη ζώνη στο καράτε Ελληνίδα τραγουδίστρια [photos]

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Mε μαύρη ζώνη στο καράτε Ελληνίδα τραγουδίστρια [photos]



Οι άντρες λατρεύουν να την ακούνε αλλά και να τη «φοβούνται». Διαπρέπει όχι μόνο στις πίστες,έχοντας συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του πενταγράμμου, αλλά και στο καράτε, έχοντας καταφέρει να...
κατακτήσει τη μαύρη ζώνη, πρωτοφανές για μία γυναίκα, αφού θεωρείται αντρικό άθλημα. Αναζητώντας όμως ένα ξεχωριστό τρόπο εκγύμνασης σώματος και μυαλού, η Βίβιαν Νικολαΐδη, που πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «Βεγγαλικά» σε μουσική του Χρήστου Δάντη και στίχους του Βασίλη Γιαννόπουλου, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Espresso» εξομολογήθηκε γιατί επέλεξε ένα τόσο σκληρό και αντρικό άθλημα, αν τη φοβούνται οι άντρες όταν το πληροφορούνται, αλλά και αν έχει χρειαστεί να χρησιμοποιήσει τις γνώσεις της σε περίπτωση άμυνας.

Πώς σου προέκυψε το άθλημα;
«Αρχικά το είδα σαν ένα τρόπο εκγύμνασης αλλά πολύ γρήγορα κατάλαβα ότι στις μέρες μας είναι πολύ χρήσιμο μια γυναίκα να ξέρει να προστατέψει τον εαυτό της».
Πόσα χρόνια ασχολείσαι; Υπήρξαν φορές που τραυματίστηκες;
«Ασχολούμαι εδώ κ 7 χρόνια κ έχω τραυματιστεί πολύ λίγες φορές με την πιο σημαντική να είναι όταν ράγισα το πλευρό μου όπου κ απείχα απ τις προπονήσεις για 2 μήνες».
Οι άντρες που μαθαίνουν ότι ξέρεις καράτε σε φοβούνται;
«Ίσως μερικοί αλλά δεν νομίζω ότι είναι εξαιτίας του καράτε..χαχαχα!»
Σου έχει χρησιμεύσει ως άμυνα;
«Ευτυχώς όχι ακόμα κ ελπίζω να μην χρειαστεί ποτέ γιατί «όσα δεν φέρνει ο χρόνος τα φέρνει η ώρα»!»
Ποιοι λόγοι θα σε έκαναν να χρησιμοποιήσεις τις γνώσεις στου καράτε;
«Μόνο αν κινδύνευε σοβαρά η ζωή μου εκείνη την ώρα κ είχα εξαντλήσει όλες τις υπόλοιπες επιλογές μου!»
Θα έδερνες κάποιον που θα προσπαθούσε να σου κάνει κακό;
«Ο προπονητής το πρώτο πράγμα που διδάσκει όταν μπαίνεις στο dojo είναι «να μένεις μακριά από καβγάδες κ αν οι καβγάδες έρθουν σε σένα να φύγεις τρέχοντας» όπως χαρακτηριστικά λέει».
Δουλεύεις χρόνια, σκληρά και έχεις συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του πενταγράμμου, όπως Ρέμος, Ζήνα, Μακρόπουλος,Χατζηγιάννης και άλλοι. Πιστεύεις ότι τώρα ήρθε η ώρα της «δικαίωσης»;
«Θεωρώ ότι για όλους όσους δουλεύουν πραγματικά σκληρά έρχεται κάποια στιγμή η ώρα αυτή. Ελπίζω κ για μένα μετά από τόσα χρόνια επιμονής κ υπομονής να έφτασε η κατάλληλη στιγμή».
Ποιο είναι το πακέτο που πρέπει να πληροί μία καλλιτέχνιδα για να πετύχει;
«Δεν υπάρχει καμία συνταγή επιτυχίας. Πρέπει να υπάρχει συνεχής εξέλιξη ,αγάπη για την δουλεία ,πίστη στον εαυτό σου κ δημιουργικοί συνεργάτες  γιατί η ομάδα δημιουργεί το σύνολο της επιτυχίας !»


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!