tromaktiko: Τζόκερ: Με 2,5 ευρώ κέρδισε 5.000.000 - Η χρυσή έμπνευση του μεγάλου νικητή [photos]

Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

Τζόκερ: Με 2,5 ευρώ κέρδισε 5.000.000 - Η χρυσή έμπνευση του μεγάλου νικητή [photos]Τζόκερ: συμπλήρωσε το δελτίο και τίναξε τη μπάνκα στον αέρα...


Ο ένας και μοναδικός τυχερός στην πρώτη κατηγορία της κλήρωσης, κάνει διαφορετικά σχέδια για το μέλλον...

Ο λόγος για τον μεγάλο τυχερό της χθεσινής κλήρωσης του τζόκερ που έγινε πλουσιότερος κατά 5.000.000 ευρώ. Το χρυσό δελτίο κατατέθηκε στο πρακτορείο του Αβραάμ Συμελίδη, στην οδό Τερζοπούλου 40 και κόστισε μόλις 2,5 ευρώ. Όπως φαίνεται από τη διαλογή του ΟΠΑΠ δεν ήταν τυχαίας επιλογής. Αυτό σημαίνει πως ο υπερτυχερός ή η υπερτυχερή συμπλήρωσε το δελτίο με τους αριθμούς που πίστευε ότι θα βγουν από την κληρωτίδα και δικαιώθηκε πανηγυρικά. Όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν έχει επικοινωνήσει με τον τυχερό πράκτορα.

Από το πρωί τα σενάρια για την ταυτότητά του στην περιοχή δίνουν και παίρνουν. Ήταν ένας από τους ντόπιους που συνηθίζουν να παίζουν στο συγκεκριμένο πρακτορείο ή κάποιος από τυς τουρίστες που βρισκόταν στην περιοχή για διακοπές; Όπως και να 'χει, όλοι εύχονται τα χρήματα να καταλήξουν σε κάποιον που τα είχε πραγματικά ανάγκη, ώστε να βγει μια για πάντα από τα αδιέξοδα της οικονομικής κρίσης. Στην δεύτερη κατηγορία βρέθηκαν πέντε τυχερά δελτία που κερδίζουν από 25.997,89 ευρώ.Για την ιστορία, οι τυχεροί αριθμοί της χθεσινής κλήρωσης του Τζόκερ είναι 24, 28, 32, 33, 43 και τζόκερ ο αριθμός 18.
Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Κυριακής είναι 600.000 τουλάχιστον ευρώ.Εσύ παίζεις Τζόκερ; Έχεις αναρωτηθεί πως μπορείς να αυξήσεις την τύχη σου; Πως μπορείς να προσελκύσεις καλοτυχία; Την απάντηση έρχεται να μας δώσει η επιστημονική έρευνα! Ο Richard Wiseman, ερευνητής του Πανεπιστημίου Hertfordshire στην Αγγλία, φημίζεται για τις προχωρημένες έρευνες που έχει κάνει σε ιδιαίτερους τομείς της ψυχολογίας, μεταξύ αυτών και η τύχη. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον ίδιο, χρειάζεται να ακολουθήσεις μερικές βασικές αρχές για να προσελκύσεις την καλοτυχία στη ζωή σου. Ποιες, λοιπόν, είναι αυτές οι αρχές;

1. Δες τις ευκαιρίες και κυνήγησε την τύχη σου. Οι άτυχοι άνθρωποι παραλείπουν να κυνηγήσουν την τύχη τους γιατί εστιάζουν πολύ σε κάτι άλλο, κάτι που τελικά τους στερεί την ευκαιρία. Για παράδειγμα, να θες να γίνεις εσύ ο υπερτυχερός του ΤΖΟΚΕΡ, αλλά στη σημερινή κλήρωση να μην προλάβεις να παίξεις γιατί εκείνη την ώρα είχες κανονίσει κομμωτήριο. Ε, τότε ποιος φταίει;

2. Μην το βάζεις κάτω όταν αισθάνεσαι άτυχος. Μην αφήνεις την κακοτυχία μιας στιγμής να σε καταβάλει. Οι τυχεροί άνθρωποι δεν πιάνονται γύρω από ένα ατυχές γεγονός, αλλά το προσπερνούν και συνεχίζουν να προσπαθούν ακόμη περισσότερο. Αυτό τους αυξάνει την πιθανότητα να συνεχίσουν να ζουν μια τυχερή ζωή. Άρα και για σένα που δεν έπιασες στην προηγούμενη κλήρωση το ΤΖΟΚΕΡ, δεν είναι λόγος να σε παίρνει από κάτω.

3. Πάρε τυχερές αποφάσεις ακολουθώντας το ένστικτό σου. Υπάρχουν στιγμές που δεν μπορείς να το εξηγήσεις αλλά έχεις δυνατό προαίσθημα, κάτι σε «τρώει», μια φωνή σου λέει «κάντο». Μην αγνοείς το ένστικτό σου! Όταν νιώθεις τυχερός τότε οι αποφάσεις σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε κάτι ευχάριστο. Μπορεί να σε οδηγήσουν σε πολλά κέρδη!

4. Έχε προσδοκία για τύχη και τύχη θα σου έρθει. Οι τυχεροί άνθρωποι ελπίζουν ότι κάτι καλό θα τους συμβεί και το περιμένουν. Και τελικά αυτό επιβεβαιώνεται. Εάν εσύ «γλωσσοτρώς» τον ίδιο σου τον εαυτό και αισθάνεσαι γκαντέμης, τότε θα συμπεριφέρεσαι και σαν γκαντέμης. Δες το αλλιώς! Πίστεψε στη τύχη σου και υιοθέτησε μια αισιόδοξη στάση ζωής. Ονειρέψου για λίγο ότι είσαι εσύ ο υπερτυχερός και χαμογέλα!
     Εδώ σχολιάζεις εσύ!