tromaktiko: 5 ελληνικά νησιά που παρατηρούνται έντονα φαινόμενα Γυναικοθύελλας

Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

5 ελληνικά νησιά που παρατηρούνται έντονα φαινόμενα Γυναικοθύελλας



Όσο λιγότεροι διαβάσουν αυτό το κείμενο, τόσο καλύτερα για σένα...
«Πού θα πάμε μάγκες φέτος διακοπές; Εγώ λέω φέτος να πάμε κάπου που θα έχει όσο το δυνατόν λιγότερες γυναίκες! Να ξεφύγουμε λίγο από δαύτες. Όλο τον χειμώνα τις τρώμε στη μάπα, όχι και τώρα. Πάμε κάπου να χαλαρώσουμε μωρέ, να είμαστε μόνο για την πάρτη μας. Ούτε φλερτ, ούτε καυλάντα, ούτε τίποτα. Η παρέα πάνω απ’ όλα παιδιά!». Αντρική συζήτηση που δεν ακούστηκε ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Για πολλούς άντρες, σημασία δεν έχει ούτε ο προορισμός, ούτε το ταξίδι. Σημασία έχουν οι γυναίκες. Το ταξίδι που θα κάνει, ο προορισμός που έχει και το νησί που επισκέπτεται το καλοκαίρι, να ανταποκρίνονται στον αυτοσκοπό του. Ποιος είναι αυτός; Να υπάρχουν όσο το δυνατόν λιγότεροι άντρες και όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες. Γίνεται να είναι μόνο αυτός και οι φίλοι του στο νησί και όλοι οι υπόλοιποι να είναι γυναίκες; Αν γίνεται να μην είναι ούτε καν οι φίλοι του, δεν θα έλεγε όχι… Πώς ήταν εκείνος ο ευλογημένος τύπος στην «Τεστοστερόνη»; Γίνονται αυτά; Δεν γίνονται…

Αλλά μπορείς έστω να τα πλησιάσεις αν επισκεφτείς τα νησιά που θα σου πούμε. Νησιά, που αν μη τι άλλο γυναικοκρατούνται.

Μετά από συζήτηση κι έντονο προβληματισμό στο Ratpack καταλήξαμε σε 5 νησιά που για εμάς τους άντρες μοιάζουν με αυλές του Παραδείσου. Δυάδες, τριάδες, τετράδες, πεντάδες γυναικών, ομάδες… μπάσκετ, ποδοσφαίρου, χάντμπολ, επισκέπτονται τα παρακάτω νησιά, αποτελώντας τους ιδανικούς προορισμούς για τις γυναίκες αλλά και για τους άντρες που θέλουν να ασκήσουν το γυπαετιλίκι τους.

Πάμε;

1. Σπέτσες: Οι Μελλόνυμφες



Κατ’ εξοχήν γυναικείος -και κοντινός- προορισμός, αν σκεφτείτε ότι εκεί γίνονται πάρα ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ μπάτσελορ γυναικών. Πήγε ένας φίλος μου πρόσφατα, με πήρε τηλέφωνο μου λέει «μαλάκα κοντεύω να πάθω εγκεφαλικό. Ή έστω αυχενικό. Δεν ξέρω προς τα πού να πρωτοκοιτάξω! Δυο-δυο πηγαίνουν!». Του λέω «στη Χίο είσαι;», μου λέει «όχι, στις Σπέτσες». Πού μου είπε να δεις ότι πήγε; Α, ναι. Σίγουρα στο Guzel! Επιβάλλεται. Αφού πρώτα βολτάρεις στο παλιό λιμάνι, πιεις κανά πρώτο ποτό στο Marine ή στο Booze, κι αν θες κάτι σε πιο… νησί, με τα σοκάκια του και τα αναμνηστικά του, πας και στο καινούριο λιμάνι. Μην ξεχάσεις να περάσεις κι απ’ το Spetsa Bar. Trust me.

2. Σίφνος: Οι Συμμορίτισσες



Εκεί φίλε μου, πας πρώτα για τις γυναίκες και μετά για τις παραλίες, οι οποίες εδώ που τα λέμε δεν λένε και πολλά. Το τρελό, όμως, της Σίφνου, όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται, είναι ότι δεν παίζει να υπάρχει άλλο νησί με τόσες γυναίκες. Συνεννοημένες είναι; Δεν ξέρω. Και δεν μιλάμε απλά για ζευγαράκια γυναικών. Μιλάμε για γκρουπ ολόκληρα! Ειδικά στη χώρα με τα σοκάκια και τα χαλαρά μπαράκια, γίνεται ο καλός χαμός, ψηλέ! Με έναν-δυο φίλους σου για παρέα κι όχι ολόκληρη 11άδα, αξίζει να περάσετε μια βόλτα από το συγκεκριμλενο κυκλαδονήσι.

3. Σκιάθος: Οι Πιτσιρίκες



Το μόνο πράγμα για το οποίο δεν θα πας στη Σκιάθο είναι για το μουσείο του Παπαδιαμάντη. Για τις παραλίες, ναι οκ, ίσως πας. Λαλάρια, Κουκουναριές, Μπανάνα. Μια χαρά δεν λέω. Αλλά πρώτα απ’ όλα θα πας για τις γυναικοπαρέες που μαζεύονται εκεί. Αρκεί να έχεις ορίσει τα στάνταρ σου κι αυτά να είναι συμβατά με ηλικίες που δεν θα σε στείλουν μέσα. Μέσος όρος ηλικίας 18-19. Γι’ αυτό, το νου σου! Κατά τα άλλα, πολλή νυχτερινή ζωή, κλασικός φοιτητοπροορισμός στα πρώτα χρόνια της σχολής, έντονο άρωμα Σαλονικιωτισσών. Πού θα τις βρεις; Kahlua, Ρure, Bbc. Σημείωσέ τα, αν και δύσκολο να μην τα βρεις. Εκεί γίνεται όλο το νταβαντούρι. Λογικά φέτος θα ‘ναι και περισσότερες, λόγω Ντάνου. Λολ.

4. Αμοργός: Οι Εναλλακτικές



Τρομερό νησί, αν είναι για τα γούστα σου. Το ίδιο ισχύει και με τις γυναίκες που το επισκέπτονται. Πολύ camping, πολλά λαϊβάκια, πολλά ωραία μπαράκια, πολλές ωραίες, εναλλακτικές, γυναίκες. Πού θα τις βρεις; Το Botilia, ό,τι πιο κλασικό υπάρχει. Το Γιασεμί επίσης. Στην Αιγιάλη, στο λιμάνι, εκεί έχει πολλά μπαράκια στη σειρά με θέα θάλασσα και με τη δυνατότητα να πιεις το ποτό σου και να φλερτάρεις πάνω στην αμμουδιά (Αμόργιαλος ειδικά), στα Κατάπολα ok, κι εκεί μαγαζάκια με live και φυσικά, στα Θολάρια επίσης, ενώ αν έχει και πανηγύρι σε κανά χωριό μην διστάσεις να πας, θα έχει λαό. Γυναικείο.

5. Κουφονήσια: Οι «Τουρλού-Τουρλού»



Εδώ επειδή μιλάμε για Άνω και Κάτω Κουφονήσι διαλέγεις και παίρνεις. Θες την χαλαρή και γυναικεία πάντα πλευρά της Μυκόνου; Πας στο Άνω. Στα μπαράκια στο πλακόστρωτο στενό (γνωστά και ως… ρακομελάδικα), στον ρομαντικό Μήλο και φυσικά στο Soroko που είναι για λίγο πιο after καταστάσεις, με πολύ ωραία μουσική και πολύ ωραίο κλίμα, προσιτό για φλερτ. Κι αν θες και την ξεφτίλα σου πας και στο ξεφτιλάδικο δίπλα από τον Μήλο. Τώρα, αν πάλι είσαι camper, πας στο Κάτω Κουφονήσι, όπου κι εκεί έχει γυναικοπαρέες μιλιοίνια. Ένα κράμα Ικαρίας και Αμοργού που απλά επέλεξε το Κουφονήσι. Διάλεξε και πάρε, λοιπόν.

Αν έχεις καμιά άλλη πρόταση σε ακούω...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!