tromaktiko: Πάτρα: Μια νέα μεγάλη παιδική χαρά στα σκαριά στο πάρκο του Αγίου Αλεξίου

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Πάτρα: Μια νέα μεγάλη παιδική χαρά στα σκαριά στο πάρκο του Αγίου Αλεξίου



Μια νέα παιδική χαρά ετοιμάζεται να φτιάξει μέσα στους επόμενους μήνες ο Δήμος Πατρέων, προσφέροντας έτσι έναν ακόμα χώρο αναψυχής ...
και ψυχαγωγίας στους Πατρινούς.

Πρόκειται να διαμορφώσει τον χώρο που του έχει δοθεί στο πάρκο του Αγίου Αλεξίου, δίπλα από το σούπερ μάρκετ που έχει κατασκευαστεί εκεί. Είναι ένας χώρος που αυτή τη στιγμή παραμένει αναξιοποίητος και κενός, όμως εφόσον διαμορφωθεί μπορεί να δώσει έναν διαφορετικό αέρα στην περιοχή.

Οι διαδικασίες έχουν «τρέξει» από τους αρμοδίους του Δήμου και οι εργασίες ήταν να ξεκινήσουν εδώ και κάτι μήνες, όμως τα γραφειοκρατικά προβλήματα και διάφορα άλλα εμπόδια που προέκυψαν συνέβαλαν σε αυτή την καθυστέρηση.

Ωστόσο, το έργο θα πραγματοποιηθεί και τα συνεργεία του Δήμου πρόκειται να κατασκευάσουν μία μεγάλη παιδική χαρά, με σύγχρονα όργανα που θα τηρεί όλους τους κανόνες πιστοποίησης και ασφαλείας, δίνοντας έτσι έναν ακόμα χώρο για παιχνίδι στα παιδιά, όχι μόνο της περιοχής, αλλά και όλης της Πάτρας.

 Πάτρα: Μια νέα μεγάλη παιδική χαρά στα σκαριά στο πάρκο του Αγίου Αλεξίου
Μαζί με την παιδική χαρά θα δημιουργηθεί και χώρος για τους γονείς, ώστε να μπορούν να περνούν και αυτοί ευχάριστες στιγμές, δίπλα από τα παιδιά τους, βλέποντας τα να παίζουν και να χαίρονται.

Το πάρκο του Αγίου Αλεξίου είναι ταυτισμένο στην συνείδηση δεκάδων Πατρινών, παλαιότερων γενεών, με το παιχνίδι, το παιδί και την ψυχαγωγία αφού εκεί υπήρχε πριν από αρκετά χρόνια ένα μεγάλο λούνα παρκ και μία παιδική χαρά που εγκαταλείφτηκαν με το πέρασμα των ετών.

Πλέον εφόσον ξεκινήσουν οι εργασίες και γίνει πραγματικότητα το έργο που σχεδιάζει ο Δήμος, το πάρκο του Αγίου Αλεξίου, θα ταυτιστεί με το παιχνίδι και το παιδί και για τις επόμενες γενιές της Πάτρας.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!