tromaktiko: Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων



Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων από 07.30’ έως 18.30’ ώρα της 24/07/2017 ή αναφέρθηκαν στο εν λόγω χρονικό διάστημα...


ΓΕΝΙΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΑΤΤΙΚΗΣ
[ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  ΑΤΤΙΚΗΣ]
Εξιχνίαση απατών:
Σύλληψη (1) δράστη
20-07-2017
Μεσημβρινές ώρες
Λαγονήσι

Συνελήφθη 34χρονος, καθόσον μετέβη σε κατάστημα εστίασης (ψαροταβέρνα) και προσκομίζοντας πλαστό έγγραφο αναλυτικής κίνησης λογαριασμού τράπεζας, στο οποίο παρουσιαζόταν συναλλαγή από τραπεζικό λογαριασμό του προς το προαναφερόμενο κατάστημα, μέσω συστήματος POS, προφασίστηκε ότι έχει χρεωθεί εις διπλούν χρηματικό ποσό για την ίδια παροχή υπηρεσιών (γεύμα), ζητώντας να του καταβάλουν τη διαφορά. Όπως προέκυψε από την έρευνα ανωτέρω δράστης τουλάχιστον από τα τέλη του μήνα Ιουνίου τρέχοντος έτους, δρώντας στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων, με τον ως άνω τρόπο διέπραξε (6) απάτες, σε βάρος ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης.


ΓΕΝΙΚΗ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΗΠΕΙΡΟΥ
[Δ.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ]
Πτώση ατόμου:
Ενεργείται προανάκριση
24-07-2017/07:10
Νήσος Ιωαννίνων

63χρονος, κατέπεσε από βραχώδες σημείο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία,  δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

ΓΕΝΙΚΗ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΙΟΝΙΩΝ  ΝΗΣΩΝ
[Δ.Α. ΖΑΚΥΝΘΟΥ]
Νοθεία πραγμάτων:
Σύλληψη (1) δράστη
24-07-2017/02:30      Λαγανάς
Ζακύνθου

Συνελήφθη 24χρονος υπήκοος Μ. Βρετανίας, καθόσον ως προσωρινά υπεύθυνος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατελήφθη να κατέχει, σε χώρο ανοιχτής αποθήκης ανωτέρω καταστήματος (3) μεταλλικές συσκευές μαγειρικής, (374) αμπούλες αερίου (υποξείδιο του αζώτου) και (1.500) μπαλόνια.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!