tromaktiko: Επιχείρηση βούρτσας: Για καθαρά μαλλιά

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Επιχείρηση βούρτσας: Για καθαρά μαλλιά



Μέχρι πρότινος γνωρίζατε τη σημασία του καθαρισμού των πινέλων του μακιγιάζ σας. Ο καθαρισμός της βούρτσας των μαλλιών σας, από ...την άλλη πλευρά, είναι ένα έργο που συχνά παραλείπεται. Οι περισσότεροι άνθρωποι βουρτσίζουν τα μαλλιά τους τουλάχιστον μία φορά την ημέρα, ενώ η βούρτσα έρχεται σε επαφή με τα λιπαρά θυλάκια, τα σωματίδια σκόνης και τη συσσώρευση από προϊόντα styling. Απλά σκεφτείτε να χτενίζετε τα φρεσκολουσμένα μαλλιά σας με μια βούρτσα που έχει συγκεντρώσει ρύπο και βρωμιά για εβδομάδες! Όχι μόνο θα τη διατηρήσετε από εδώ και στο εξής καθαρή, αλλά πλέον θα έχετε πάντα υγιή μαλλιά. Η διαδικασία είναι γρήγορη και εύκολη.

Ξύστε τη βούρτσα χρησιμοποιώντας μια χτένα, τα δάχτυλά σας ή μια οδοντογλυφίδα για να απομακρύνετε τις παλιές τρίχες που είναι παγιδευμένες. Αν η βούρτσα σας έχει συγκεντρώσει μεγάλη ποσότητα μαλλιών, μπορείτε να πάρετε ένα ψαλίδι και να τα κόψτε.

Γεμίστε τον νεροχύτη σας με ζεστό νερό και προσθέστε μερικές σταγόνες σαμπουάν. Αν το υλικό της βούρτσας είναι πλαστικό, αφήστε τη να μουλιάσει για περίπου τρία λεπτά.

Μετά το μούλιασμα, τα υπολείμματα στη βούρτσα θα μαλακώσουν με αποτέλεσμα να μπορείτε να απομακρύνετε εξολοκλήρου τις ακαθαρσίες και τις παλιές τρίχες. Στην πορεία ξεβγάζετε με χλιαρό νερό.

Για να στεγνώσει, τοποθετήστε την σε μία πετσέτα. Με τον τρόπο αυτό, η περίσσεια νερού θα απορροφηθεί. Και η βούρτσα σας θα είναι σαν καινούρια το πρωί! Εάν δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι το πρωί, στεγνώστε την με πιστολάκι για τα μαλλιά.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!