tromaktiko: Άπιστος σύζυγος στέλνει μηνύματα σε παντρεμένη γυναίκα και της ζητάει να βρεθούνε κρυφά. Η απάντησή της; Τον άφησε άγαλμα...

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Άπιστος σύζυγος στέλνει μηνύματα σε παντρεμένη γυναίκα και της ζητάει να βρεθούνε κρυφά. Η απάντησή της; Τον άφησε άγαλμα...



H πραγματική αγάπη υπάρχει και αυτή η γυναίκα το αποδεικνύει...
Έλαβε ένα προσωπικό μήνυμα από έναν τύπο με τον οποίο χαριτολόγησαν για την πολιτική στο Facebook και ήταν προφανείς οι προθέσεις του. Αρχικά, ανέφερε τον σύζυγό της και αρνήθηκε ευγενικά, αλλά ο άντρας επέμενε και έτσι εκείνη πέρασε στην αντεπίθεση.

Το μήνυμα της γυναίκες πέτυχε δύο πράγματα: απέδειξε την αγάπη της προς έναν άντρα που το αξίζει και άφησε τον τύπο που ήθελε να διαλύσει ένα σπίτι στα κρύα του λουτρού. Εκείνη δημοσίευσε τη συζήτησή τους στο κοινωνικό δίκτυο Imgur και το Διαδίκτυο αμέσως την ερωτεύτηκε. Διαβάστε την απίστευτη συζήτησή τους:

Υ.Γ. Πιστεύετε η γυναίκα του θα έπρεπε να το γνωρίζει αυτό;

- Ίσως θα έπρεπε να βγούμε κάποια στιγμή.
- Αν δεν είχα σύζυγο... Φαίνεσαι κελεπούρι και το εννοώ με ειλικρίνεια.
- Α χαχα είσαι παντρεμένη.
- Ναι και νιώθω κολακευμένη. Σε ευχαριστώ.
- Οκ και εγώ είμαι παντρεμένος, αλλά δε θα το πούμε. Θα είναι διασκεδαστικό lol.

- Όταν μου διέγνωσαν καρκίνο πέρυσι δεν είχα το κουράγιο να το πω στα αγόρια μου (τα οποία πάντα προστάτευα) ότι μπορεί να πέθαινα. Ο άντρας μου έπρεπε να τα κοιτάξει στα μάτια και να τους πει ότι ήμουν άρρωστη. Με φρόντισε κατά τη διάρκεια πολλαπλών εγχειρήσεων, αδειάζοντας τις σακούλες από τον ουροκαθετήρα, κάνοντάς μου ενέσεις, και να μου κρατάει το χέρι ενώ πονούσα και έκανα χημειοθεραπεία. Κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος υπήρχαν κάποιοι στίχοι τραγουδιού που συνεχώς γύριζε στο μυαλό μου «Η αγάπη παρακολουθεί κάποιον να πεθαίνει.» Έτσι η ερώτησή μου προς εσένα είναι…Ποιος θα παρακολουθεί εσένα να πεθαίνεις; Βάλε το σπίτι σου σε τάξη και σταμάτα σε παρακαλώ να μου στέλνεις μηνύματα.

Τα σχόλια της δημοσίευσης έπεσαν βροχή, υποστηρίζοντας τη γυναίκα:

- Ως σύζυγος που με έχουν απατήσει, νιώθω ωραία να ξέρω ότι υπάρχουν ακόμα γυναίκες (και άντρες όπως ο δικός σου).

- Θα το έστελνα σίγουρα στη γυναίκα του. Αν ήμουν στη θέση της, θα ήθελα να το γνωρίζω. Καλύτερα να το ανακαλύψεις τώρα, παρά να το αφήσεις ποιος ξέρει για πόσο καιρό.

- Εύχομαι η πρώην γυναίκα να είχε την αξιοπρέπεια που φαίνεται να έχει η OP. «Βάλε το σπίτι σου σε τάξη.» Το λατρεύω.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!