tromaktiko: Βολιώτης διεθνής αθλητής στις πολεμικές τέχνες έφτασε σε ένα εξαιρετικά σπάνιο διεθνώς αθλητικό επίτευγμα

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Βολιώτης διεθνής αθλητής στις πολεμικές τέχνες έφτασε σε ένα εξαιρετικά σπάνιο διεθνώς αθλητικό επίτευγμα



Ενα εξαιρετικά σπάνιο διεθνώς αθλητικό επίτευγμα των 100 επίσημων μεταλλίων έφτασε ένας βολιώτης διεθνής αθλητής στις πολεμικές ...
τέχνες Ταεκβοντό & Κικ Μπόξινγκ ο Ανδρέας Κεχαγιάς.

Η αθλητική μαραθώνια προσπάθεια του Κεχαγιά ξεκίνάει από το 1989 και η κατάκτηση του πρώτου μεταλλίου έγινε το 1991 σε αγώνες Ταεκβοντό και εκ τότε άρχισε να ''μετρά'' συνεχώς μετάλλια φτάνοντας εν έτει 2017, δηλαδή 28 ολόκληρα χρόνια στο εκατοστό σε αγώνες κικ μπόξινγκ τον περασμένο Ιούνιο.

Ο έλληνας αθλητής που αγωνιζόταν πάντα στην κατηγορία εώς 80 κιλών στην πορεία της διαδρομής του κατάφερε να κατακτήσει όλων των επιπέδων μετάλλια από Διασυλλογικούς αγώνες, Πανελλήνια Πρωταθλήματα, Κύπελλα Ελλάδος, Διεθνή τουρνουά, ενώ με την εθνική Ελλάδος κατάφερε να πανηγυρίσει μετάλλια σε Βαλκανικά, Πανευρωπα'ι'κά και Παγκόσμια πρωταθλήματα αποκλείοντας σπουδαία ονόματα στο χώρο. Παρόλα αυτά δεν υπήρξε ποτέ επαρκής προβολή του έλληνα πρωταθλητή για τα τις επιτυχίες του λόγω ότι τα αθληματά αυτά δεν είναι προβεβλημένα από τα Μ.Μ.Ε.

-Στις επιτυχίες στο Ταεκβοντό τον βοήθησαν ποιο πολύ οι βολιώτες προπονητές Ιωάννης Σταματίου και ο Αποστόλης Φιλίππου και των πολλών ετών Λαρισαίο πρωταθλητή Απόστολο Ιακωβάκη και προπονητή της Εθνικής Ελλάδος .

-Στις επιτυχίες στο Κικ μπόξινγκ τον βοήθησαν οι προπονητές από την θεσ/νίκη Νίκος Πελνίδης και Κώστας Μανιάρης ενώ στα Προπονητικά κάμπ που συμμετείχε ήταν και υπό την καθοδήγηση του κορυφαίου Ελληνα και θρύλο στο Κικ Μπόξινγκ , τον παγκόσμιο πρωταθλητή από την Καβάλα Πάρη Βασιλικό και τον Ολλανδό χωρίς συστάσεις Ερνέστο Χούστ.

Για την ενδυνάμωση των μυών του προπονούταν στο γυμναστήριο του βολιώτη παγκόσμιου πρωταθλητή στο Βody-building Βασίλη Ζαχείλα ενώ για ένα μικρό διάστημα πέρασε και από την σχολή πυγμαχίας του προπονητή του Μάριου Ρηγάκη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Κεχαγιάς αν και ερασιτέχνης αθλητής(δεν πληρώνεται γ'αυτό που κάνει) έχει το εντυπωσιακό συμμετοχής 132 διοργανώσεων καταφέρνοντας απ' τις 100 από αυτές 'να ''φύγει'' μ' ένα μετάλλιο στο στήθος, με συγκομιδή 81 χρυσών, 7 αργυρών και 12 χάλκινων, ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι τα 90 από αυτά τα έχει κατακτήσει στις κατηγορίες ανδρών που έχουν και το μεγαλύτερο συντελεστή δυσκολίας από διοργανώσεις παίδων, εφήβων και νέων.

Ο έλληνας πρωταθλητής έχει τιμηθεί πάμπολλες φορές από δημοτικούς φορείς,συλλόγους,χορηγούς,οργανώσεις και ομοσπονδίες για τις πολλές διακρίσεις του.

Βολιώτης διεθνής αθλητής στις πολεμικές τέχνες έφτασε σε ένα εξαιρετικά σπάνιο διεθνώς αθλητικό επίτευγμα Βολιώτης διεθνής αθλητής στις πολεμικές τέχνες έφτασε σε ένα εξαιρετικά σπάνιο διεθνώς αθλητικό επίτευγμα Βολιώτης διεθνής αθλητής στις πολεμικές τέχνες έφτασε σε ένα εξαιρετικά σπάνιο διεθνώς αθλητικό επίτευγμα

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!