tromaktiko: Ταξίδι με ιστιοπλοϊκό…ένα δώρο που αξίζει να κάνετε στον εαυτό σας

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Ταξίδι με ιστιοπλοϊκό…ένα δώρο που αξίζει να κάνετε στον εαυτό σας



Οι κρουαζιέρες με πολυτελή ιστιοφόρα είναι ιδανικές για όλους όσοι τρελαίνονται για περιπέτεια στην ανοιχτή θάλασσα αλλά δεν...
θέλουν να στερηθούν τις υλικές τους απολαύσεις.

Διαβάστε πέντε διαφορετικές περιπέτειες σε πολυτελή ιστιοφόρα που μπορείτε να ζήσετε, με το ανάλογο, «τσουχτερό» αντίτιμο!

Πειρατές και πολυτέλεια



Ταξιδέψτε στα αμέτρητα νησιά της νοτιοανατολικής Ασίας με ένα πλοίο που θα ενέκρινε ακόμα και ο ίδιος ο Τζέιμς Μποντ.

Αν θεωρείτε πως πολυτέλεια είναι η επίδειξη ατσάλινων πλεούμενων θηρίων, τότε η κρουαζιέρα αυτή δεν είναι για σας.

Όμως, αν αναζητάτε περιπέτεια, πολυτέλεια και ελευθερία, συνοδευόμενοι με ένα εξειδικευμένο προσωπικό που θα ικανοποιεί την κάθε σας απαίτηση, αποτελεί ιδανική επιλογή.

Στη σκιά του ηφαιστείου



Αν σε ένα ρομαντικό δείπνο με κεριά προσθέσετε τη μοναδική θέα ενός ενεργού ηφαιστείου, το οποίο εκτοξεύει λάβα κάθε τόσο, τότε βρίσκεστε στη νιρβάνα της πολυτελούς ιστιοπλοΐας.

Δεν είναι να απορεί κανείς που ο Ρομπέρτο Ροσελίνι και η Ίνγκριντ Μπέργκμαν ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλον εδώ. Ναι, μιλάμε για το Στρόμπολι στη Σικελία, το νησί των θεών και των δαιμόνων.

«Οδύσσεια» σε ένα Swan 65




Το Swan 65 είναι μάλλον το καλύτερο ιστιοφόρο που ναυπηγήθηκε ποτέ· κάθε σανίδα του μυρίζει αριστοκρατικότητα, δύναμη και φινέτσα.

Όταν διοργανώθηκε ο πρώτος αγώνας περίπλου του κόσμου, το πλοίο αυτό νίκησε με άνεση, αν και δεν είχε ναυπηγηθεί γι’ αυτόν το σκοπό.

Το Swan 65 είναι επιπλωμένο με ξύλο τηκ και βελούδο. Εξωτερικά, είναι ο ορισμός της αγνής ιστιοπλοΐας· εσωτερικά, είναι μια μεταξωτή πολυτελής φωλιά. Το προτεινόμενο δρομολόγιο ακολουθά τα ίχνη του Οδυσσέα στα ελληνικά νησιά, εκεί όπου ξεκίνησαν όλα.

Στα πέρατα του κόσμου με γαλλικό ταλέντο



Η μεγαλύτερη γοητεία της θάλασσας είναι ο ρομαντισμός της· ένας ρομαντισμός που, στην αχλή του χρόνου, τράβηξε τα πλοία σε μακρινές διαδρομές, σε νέες ακτές και σε αμέτρητες φουρτούνες και μάχες.

Πιστεύετε ότι πουθενά δε θα βρείτε όλα τα προαναφερθέντα συγκεντρωμένα σε μια κρουαζιέρα; Λάθος!

Μια περιπέτεια στις ακτές της Αλάσκας, της Ανταρκτικής και της Παταγονίας, οργανωμένη από εξειδικευμένο γαλλικό προσωπικό, θα σας κάνει να νιώσετε τα αυθεντικά συναισθήματα των πρώτων θαλασσοπόρων.

Πολυτελής επιπλέουσα βίλα



Είναι δύσκολο να υπερνικήσει κανείς τη γοητεία μιας πολυτελούς βίλας – εκτός βέβαια και αν παρουσιάσει μια βίλα που επιπλέει στον ωκεανό, οπότε νικά κατά κράτος!

Και, αν μπορέσει να τη μετακινήσει για να ανακαλύψει χαμένους όρμους και παρθένα νερά, τότε η εμπειρία της πολυτελούς βίλας περνά σε μια άλλη διάσταση.

Ειδικά αν έχετε τον προσωπικό σας σεφ και τη δική σας λίστα κρασιών!

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!